[Szukam] Spolszczenie Dreamfall: The Longest Journey
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- Następna
Re: [Szukam] Spolszczenie Dreamfall: The Longest Journey
Danio to chyba jest to!
Na razie nie mogę sprawdzić, bo przez te długie czekanie porzyczyłem gierkę,
ale jak ją odzyskam i spradze to napisze czy dziła czy nie!~
Na razie wielkie dzięki
Na razie nie mogę sprawdzić, bo przez te długie czekanie porzyczyłem gierkę,
ale jak ją odzyskam i spradze to napisze czy dziła czy nie!~
Na razie wielkie dzięki
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Chciałbym jeszcze dodać, że w piątek będe miał oryginalnego NFS: Carbon PL i wrzuce albo spolszczenie (jak będzie się dało) albo całą grę PL
PS: Pamiętajcie, że Wam pomogłem
PS: Pamiętajcie, że Wam pomogłem
Ostatnio zmieniony 2 lis 2006, 22:52 przez Danio, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety mi ten plikczek nie spolszcza gry i na dodatek "wali" ją całą.
Wywala taki błąd:
Szkoda. Pewnie to jakis konflikt wersji? Zauważyć można, że plik w wersji angielskiej
ma rozmiar 2,87MB, a ten z wersji polskiej 3,50MB. Czy to przez to? Nie wiem.
Kombinowałem, ale jak dotąd nic mi to nie dało
Jak ktoś dojdzie do czegoś to niech pisze. Ale i tak wielkie dzięki tobie Danio
Pozdrawiam.
Wywala taki błąd:
Szkoda. Pewnie to jakis konflikt wersji? Zauważyć można, że plik w wersji angielskiej
ma rozmiar 2,87MB, a ten z wersji polskiej 3,50MB. Czy to przez to? Nie wiem.
Kombinowałem, ale jak dotąd nic mi to nie dało
Jak ktoś dojdzie do czegoś to niech pisze. Ale i tak wielkie dzięki tobie Danio
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 3 lis 2006, 10:14 przez Horhend, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
siemka
ściągnąłem ten plik ale kupa nie działa mam ten plik w rożnych wersjach językowych po rosyjsku, angielsku, włosku i wszystko chodzi na cacy a PL (cenzura) O CO CHODZI może KTOŚ MA TAKI SAM PROBLEM
ściągnąłem ten plik ale kupa nie działa mam ten plik w rożnych wersjach językowych po rosyjsku, angielsku, włosku i wszystko chodzi na cacy a PL (cenzura) O CO CHODZI może KTOŚ MA TAKI SAM PROBLEM
Czy mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić ten pliczek? Chciałbym sprawdzić czy zadziała na X-Boxie
Właśnie dostałem tą grę od wujka z Anglii! Ściągnąłem dialogi do niej ale nie mam napisów! Tu jeden miły kolega umieścił tej fajny plik init.pak, ale nie mogę go pobrać! proszę cię fajny kolego wstaw go jeszcze raz!!! Bardzo mi na tym zależy!!!
ten fajny pliczek nie działa. zerknij 3 posty wyżej to sie dowiesz ze wali całą grę. następnym razem poproś wujka żeby ci zamówił grę na polskiej stronie to nie będziesz miał kłopotów ze spolszczeniem...
AMD Athlon 3800+; Galaxy GeForce 7600GS 256MB DDR3; 1024MB DDR2 Kingmax; Samsung 250GB SATAII
Ten pliczek może i "wali" całą grę na PC, ale na X-boxie może działać, dlatego proszę kogoś o wrzut
marylin pisze:Czy mógłby ktoś jeszcze raz wrzucić ten pliczek? Chciałbym sprawdzić czy zadziała na X-Boxie
Jak chcecie to macie:yrek777 pisze:Właśnie dostałem tą grę od wujka z Anglii! Ściągnąłem dialogi do niej ale nie mam napisów! Tu jeden miły kolega umieścił tej fajny plik init.pak, ale nie mogę go pobrać! proszę cię fajny kolego wstaw go jeszcze raz!!! Bardzo mi na tym zależy!!!
http://www.sendspace.com/file/29veu7
LUB
http://www.uploading.com/files/LWYO86NL ... d.rar.html
Horhend dzięki za wrzut, ale po podmianie tego pliku na X-Boxie nadal są napisy angielskie(dubbing działa),może ten pliczek nie jest odpowiedzialny za polskie napisy?? I może dlatego na PC gra się nie uruchamia??
Wiesz co, chyba ten plik jest odpowiedzialny za napisy.marylin pisze:Horhend dzięki za wrzut, ale po podmianie tego pliku na X-Boxie nadal są napisy angielskie(dubbing działa),może ten pliczek nie jest odpowiedzialny za polskie napisy?? I może dlatego na PC gra się nie uruchamia??
Otwórz go sobie z notatnika, w pewnym momencie gdy będziesz przewijać zawartość,
dojrzysz najpierw napisy po angielsku, a w dalszej części po polsku.
Może to przez to nie działa? Dwie wersje w jednym pliku. Może przez to coś jest nie tak?
Nie wiem może w oryginalnej, pełnej polskiej wersji gry jest jakaś dodatkowa opcja
umożliwiająca wybór pomiędzy wersją angielską, a polską? Sam nie wiem
Może obróbka przy pomocy Dreamfall Toolbox załatwi sprawę. Dajcie mi troszkę czasu...
EDIT: Tak jest, drodzy państwo. Na dodatek, zmieniono kolejność dialogów (ich współrzędne oczywiście są identyczne). Całe szczęście, DFToolbox zawiera zintegrowany edytor napisów i będzie można wszystko powklejać. Jeżeli przy okazji zmodyfikowano fonty, także się do nich dobiorę. I po sprawie.
EDIT: Tak jest, drodzy państwo. Na dodatek, zmieniono kolejność dialogów (ich współrzędne oczywiście są identyczne). Całe szczęście, DFToolbox zawiera zintegrowany edytor napisów i będzie można wszystko powklejać. Jeżeli przy okazji zmodyfikowano fonty, także się do nich dobiorę. I po sprawie.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, 00:16 przez Delacroix, łącznie zmieniany 1 raz.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
i jak tam idą prace?
Jestem ok. na 10%.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Trzymam za Ciebie kciuki Delacroix , aby Ci się nie znudziło,Delacroix pisze:Jestem ok. na 10%.
i abyś doprowadził ten projekt do końca .
Jeśli by ktoś jeszcze potrzebował tylko napisów z całej gry czyli do menu itp.
to tu jest link dziś ściongnąłem wienc powinien działać:
http://rapidshare.com/files/16630235/dr ... l.rar.html
mi dziala.
to tu jest link dziś ściongnąłem wienc powinien działać:
http://rapidshare.com/files/16630235/dr ... l.rar.html
mi dziala.
Czy praca nad polskimi napisami ciągle trwa bo już wytrzymać nie mogę (nie żebym kogoś pospieszał )?
Mam jeszcze pytanie. Czy może ktoś wrzucić angielskie napisy? Bo dla mnie to bez różnicy Czy wystąpi ten sam problem jak z polskimi?
up: mi nie działają
Mam jeszcze pytanie. Czy może ktoś wrzucić angielskie napisy? Bo dla mnie to bez różnicy Czy wystąpi ten sam problem jak z polskimi?
Ostatnio zmieniony 25 lut 2007, 21:14 przez kakashi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak Ci potrzebne angielskie napisy, to proszę.kakashi pisze:Mam jeszcze pytanie. Czy może ktoś wrzucić angielskie napisy? Bo dla mnie to bez różnicy Czy wystąpi ten sam problem jak z polskimi?
http://www.sendspace.com/file/lhl3x1
LUB
http://www.speedyshare.com/383250974.html
LUB
http://www.badongo.com/file/2317508
wielkie dzięki
Co prawda nie wszystkie literki sie zmieniły, ale i tak jest w porządku
Co prawda nie wszystkie literki sie zmieniły, ale i tak jest w porządku