Wiedźmin Info

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

RIDDICK

Post autor: RIDDICK » 27 lis 2006, 21:02

Wiedźmin Info

Postanowiłem stworzyć taki temacik o wiedźminie będą sie tu pojawiało info na temat różnych kontursów związanych z wiedźminem itp.

Otrzymaj wiedźmińską kartkę świąteczną
W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia, tradycyjnie CD Projekt red przygotował dla nas nową, wyjątkową wiedźmińską kartkę świąteczną. Aby ją otrzymać wystarczy wypełnić zamieszczony na stronie formularz oraz potwierdzić wysłane zgłoszenie. Następnie pozostaje już tylko wypatrywać Świętego Mikołaja w okolicach świąt ;) .
Ostatnio zmieniony 27 lis 2006, 21:10 przez RIDDICK, łącznie zmieniany 4 razy.

<<

Muminek

Post autor: Muminek » 2 sty 2007, 15:38

Re: Wiedźmin Info

dostalem dzisiaj ta kartke i zastanawia mnie autograf w srodku kartki strasznie nie czytelny zaczyna sie na M może ktos rozczytal ?
Ostatnio zmieniony 2 sty 2007, 15:38 przez Muminek, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

88bonzo

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: 88bonzo » 2 sty 2007, 16:13

ja kartki nie otrzymałem :( a co do gry to już premiery sie nie mogę doczekać! coś czuje że będzie full wypas giera :)
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
<<

Muminek

Post autor: Muminek » 2 sty 2007, 16:43

fakt gierka bedzie fajna ale jak narazie a co do daty premiery to widze jedynie WIOSNA 2007
<<

silvver

Post autor: silvver » 6 sty 2007, 13:02

a mi kartka przyszła :D
Fajna :P

ja odczytałem autograf jako "Dziada" :luka:
<<

boss7600

Post autor: boss7600 » 9 sty 2007, 08:56

Będzie to super gra tylko dlaczego tak późno wyjdzie??????????????????
<<

roma

Post autor: roma » 9 sty 2007, 13:29

Też dostałem kartkę i widać, że będzie fajna gra a mniej więcej kiedy ona wychodzi?? myśle, że jej nie zwalą tak jak inne gry :P
<<

88bonzo

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: 88bonzo » 9 sty 2007, 13:29

Lepiej późno i niech będzie dopieszczona niżeli za wcześnie na łapu-capu :P i z takim kodem jak np. w G3

kartka mi również doszła :D trochę z opóźnieniem ale jest! ;]
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.