[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
Diablo kilka pytań - .::Forum.Portal24h.pl::.

Diablo kilka pytań

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

stand_up

Post autor: stand_up » 15 sty 2007, 06:43

Diablo kilka pytań

Mam 2 problemy:

1. Znalazłem kostke i laskę horamidrów ale nie mogę znaleźć trzonka w świątyni żmijoszponów. Szukałem też w robaczym gnieździe ale nie ma. <font color=red><b>w ogóle</b></font> nie wypadł ze skrzyni.

2. Gdzie jest ten list który trzeba znaleźć w II akcie w zadaniu o grobowcu. Przeszukałem całą lokacje ale nie ma :(

<<

drynda

Awatar użytkownika

Profesor

Post autor: drynda » 15 sty 2007, 19:45

Re: Diablo kilka pytań

I.Wiem że w świątyni żmijoszponów wypada jedna część a w robaczym gnieżdzie druga, nie pamiętam co gdzie ale wiem że w świątyni żmijoszponów częśc wypada po zniszczeniu ołtarza.
II.Chodzi ci chyba o 4 zadanie, musisz przez pałac przejść do charemów( :hyhy: )i tam gdzieś jest portali tam szukasz takiego kolesia, zabiasz go i on chyba ma dziennik.
Chyba ale nie pamiętam. Więc jakby co to się nie czepiać :]
Obrazek
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: dariusz » 16 sty 2007, 11:13

Re: Diablo kilka pytań

1. Jak wciszniesz na klawiaturze Q to będiesz miał napisane co gdzie jest. Możesz nawet odtworzyć przeprowadzoną rozmowe. :luka:

2.drynda ma racje. Dodam jeszcze że gostek zamraża.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2007, 11:16 przez dariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.