Który Hitman najlepszy??
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: Który Hitman najlepszy??
Najlepszą wesją Hitmana jest : Hitman : Krwawa Forsa
ja mam sentyment do staroci, mi się jedyneczka najbardziej podobała
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Slideroh, Wiadomo najnowszy to najlepszy. Powiem szczerze że mnie bardzo wciągnął ale ma duże wymagania.
Jednak moim typem jest Hitman 2 and 3 Za to że dobrą grywalność no i przyzwoite wymagania.
Jednak moim typem jest Hitman 2 and 3 Za to że dobrą grywalność no i przyzwoite wymagania.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
Mi też się podoba Pierwsza część tej fajnej gry . Grałem w dwójkę(nie na swoim kompie )i może jest lepsza,ale z tego powodu,że znam najlepiej jedynkę i niestety ona mi tylko na kompie chodzi to nie zmienie swojej decyzji.
Pozdrawiam wszytkich fanów tej gry.
Pozdrawiam wszytkich fanów tej gry.
czy oby na pewno zawsze?dariusz pisze:Slideroh, Wiadomo najnowszy to najlepszy.
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Jak dla mnie to wszystkie części Hitman'a są wyśmienite, ale tak szczerze to czuję ogromny sentyment do jedyneczki, od której nie mogłem się oderwać, bo była to swego czasu gra doskonała pod względem grywalności w swoim gatunku
I jak się ma w większości gierkowych sag, to przeważnie pierwowzór jest najlepszą częścią
I jak się ma w większości gierkowych sag, to przeważnie pierwowzór jest najlepszą częścią
Czwóreczka of course. Najlepsza fabuła, znakomitre misje, ogrom sposobów na przejście misji i genialne zakończenie Co nie oznacza ze poprzednie części są słabe, tylko do ostatniej części jednak im troche brakuje.
Ja grałem w dwie tylko 2 i Blood Money(którego raczej kupie) i obie bardzo mi się podobały.
P.S
Czy niebyło takiego tematu?
P.S
Czy niebyło takiego tematu?
Jak dla mnie to "Hitman 2 Sillent Assasin"
Jak pierwszy raz w to grałem to gra naprawde mnie wciągła, do tego wiele opcji jest, dużo rzeczy można podnosić, dobra grafia i małe wymagania.
A niektóre misje naprawde ciekawe !
Pozdro !
Jak pierwszy raz w to grałem to gra naprawde mnie wciągła, do tego wiele opcji jest, dużo rzeczy można podnosić, dobra grafia i małe wymagania.
A niektóre misje naprawde ciekawe !
Pozdro !
Mi się bardzo podoba Krwawa Forsa, ktorą już przeszedłem na expercie
A możesz uzasadnić swoją wypowiedź ?
Bo mr. Admin nie lubi takich wypowiedzi
Bo mr. Admin nie lubi takich wypowiedzi
Ostatnio zmieniony 21 sty 2007, 12:11 przez Russian, łącznie zmieniany 1 raz.