Szukam gry o siatkówce.
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Jak w temacie, ale chodzi mi o grę w której można grać ludkamia. Nie chodzi mi o MENAGERA SIATKÓWKI .
Mój nick w CS'ie: KorniLow . Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół w steam'ie szukaj mnie pod nickiem: kornilow
Re: Szukam gry o siatkówce.
Volleyball .04 Ateny
Kod: Zaznacz cały
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2588
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.
International Volleyball opisu nie znalazłem
Power Spike Pro Beach Volleyball
Volleyball .04 Ateny
tu możesz je kupić:
Power Spike Pro Beach Volleyball
Power Spike Pro Beach Volleyball to coś dla miłośników coraz bardziej popularnej siatkówki plażowej rozgrywanej w najładniejszych miejscach naszego globu. Teraz mamy okazję wziąć udział w międzynarodowych zawodach tego, wydawałoby się, łatwego i przyjemnego sportu rekreacyjnego. Gra posiada oficjalną licencję Federation of International Volleyball.
Dostępne są trzy tryby gry: practice mode, exhibition mode i world tour mode. Doskonale oddano autentyczne ruchy zawodników, łącznie z podstawowym przyjęciem piłki rękami złożonymi w literę V, padami na podłoże itp. Naszym poczynaniom na boisku towarzyszą zmienne reakcje kibiców, w zależności od postępów w grze. Dostępnych mamy ponad 40 rzeczywistych zawodowych graczy z 15. krajów, takich jak: Gabby Reece, Sinjin Smith, Carl Henkel, Liz Masakayan oraz Elaine Youngs. Natomiast mecze rozgrywane są na 14. znanych boiskach rozrzuconych po plażach całego świata, między innymi: w Rio de Janiero, Osace, Sydney, Los Angeles oraz Marsylii. Możemy również wziąć udział w mistrzostwach w ramach FIVB, w których o zwycięstwo walczy szesnaście drużyn. Za pomocą dołączonego edytora można tworzyć własne boiska i organizować zawody.
Volleyball .04 Ateny
Beach VolleyballVolleyball .04 jest wirtualną symulacją gry w siatkówkę, za której przygotowanie odpowiada stosunkowo mało znany zespół developerski Yes 10 Style. Faktyczna rywalizacja odbywa się wyłącznie w trybie multiplayer, poprzez sieć lokalną (LAN) lub Internet. Zmagania siatkarzy na hali cechuje spory realizm - autorzy opisywanej produkcji zastosowali przy produkcji technikę motion-capture, dzięki której zawodnicy i sędziowie poruszają się tak, jak ich prawdziwi odpowiednicy.
Podczas spotkania wybieramy rozmaite warianty taktyczne (możemy także stworzyć ponad 100 własnych zagrań), decydujemy się na liczbę siatkarzy stojących w bloku, korzystamy z mocnej zagrywki, stosujemy „kiwkę”, etc. - wszystko odbywa się w przyjemnej dla oka oprawie graficznej. Nie zapomniano również o atmosferze, jaka towarzyszy meczom siatkówki w rzeczywistości - kibice zgromadzeni na wirtualnych halach żywiołowo reagują na nasze poczynania i dopingiem starają się zagrzać graczy do walki. Obrazu całości dopełnia ciekawa ścieżka dźwiękowa programu, oddająca klimat towarzyszący rozgrywce.
Beach Volleyball to symulator siatkówki plażowej zrealizowany w nienagannej trójwymiarowej oprawie wizualnej. Gra posiada oficjalną licencję FIVB, dlatego też znajdziemy w niej autentycznych, profesjonalnych zawodników uprawiających tą dyscyplinę sportową (łącznie 26 zawodniczek i 32 zawodników FIVB, każdy posiada własne zdolności i styl gry) i weźmiemy udział w rzeczywiście odbywających się zawodach i turniejach. Poza możliwością skompletowania swej drużyny z zaimplementowanych przez twórców siatkarzy istnieje również opcja stworzenia własnych zawodników zestawiając szereg ich cech osobowych. Nasze pojedynki toczą się w ośmiu różnych egzotycznych lokacjach.
Możliwość gry w trzech różnych trybach: trening, mecz i oficjalny turniej FIVB.
Tryb gry wieloosobowej przewidziany dla maksimum czterech graczy.
Realistyczne, trójwymiarowe animacje oraz funkcja prezentowania powtórek najlepszych akcji.
Intuicyjny, prosty w obsłudze interfejs użytkownika pozwalający skoncentrować się na grze i czerpać z niej wiele satysfakcji.
Cała gama zagrywek siatkarskich - serwis, blok, podanie, ścięcie, atak, itp.
tu możesz je kupić:
http://www.allegro.pl/item159259688_beach_volleyball_siatkowka_plazowa_gratis.html
http://www.allegro.pl/item157440887_siatkowka_halowa_w_twoim_pc_volleyball_04_nowa_.html
Ostatnio zmieniony 25 sty 2007, 14:49 przez roma, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki! pozprawdzam wszystkie gry.
Mój nick w CS'ie: KorniLow . Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół w steam'ie szukaj mnie pod nickiem: kornilow
Znalazłem 2 darmowe gry o siatkówce.
A tutaj prosta gierka online.
http://www.pobieralnia.pl/plik-797-blobby-volley-1.8.html
0000000000000000000000000000Blobby Volley to bardzo prosta ale zabawna gra w siatke na plaży. Poruszamy się jedna z dwóch żelek i staramy się przebić piłke poza siatke na pole przeciwnika. Ta gra zyskała wielu zwolennikow w polsce jak i na świecie. Do dzisiaj są organizowane różnego typu konkursy / zmagania z tą grą.
A tutaj prosta gierka online.
http://absolutist.com/online/volleyball/
International Volleyball to bardzooo fajna gierka.
Można sobie nazwiska zmienić i jak w prawdziwym meczu.
Polecam !
Można sobie nazwiska zmienić i jak w prawdziwym meczu.
Polecam !
Zapraszam do mojej galerii