Gothci 3 Wymagania

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Mała podpowiedź...Adamo pisze:O płynnej grze nawet nie myślałemTylko żeby trochę mniej cięło.
[ Dodano: Sob 27 Sty, 2007 21:27 ]
A gdzie moge ten program pobrać?
tweak dodaje własne, lepsze lub nowsze ustawienia konfiguracyjne. Jeżeli chodzi o gothica 3 to na twoim procku będzie się ciał co kilka klatek, mój celeron (odpowiednik pentiuma 4 2,8 Ghz -> minimalne wymagania to 2Ghz) ciął się podczas większych starć, w większych miastach, czy czasami na prostej drodze, nie były to mocne przywiechy ale zawsze utrudniało grę i strasznie wkurzało. Nie oczekuj zbyt wiele od tej gry, jest jednym słowem spie@#(małpa)%na.Adamo pisze:Zrobiłem na pulpicie to nic sie nie stało, zrobiłem w folderze z grą - powstał nowy plik: ge3 , o ikonce "ustawienia konfiguracyjne.
. Według mnie ma takie wymagania, ponieważ jest duży świat gry i jest on generowany od razu, przy ładowaniu. Dużo NPC, dużo zwierząt, dużo orków, to wszystko żyje! Jeżeli jesteśmy np: w Myrthanie, to jakiś wilk w Nordmarze sobie łazi po lesie, bo wszystko zostało już WYGENEROWANE. Dlatego potrzeba tyle RAMU itd.spie@#(małpa)%na