Pomoc ze Ściąganiem
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Cześć jestem tu nowy i przepraszam jeśli już jest taki temat,ale nie wiem jak ściągnąć demo Call of Duty 2 i Battelfilda 2 moge prośić o porade?
Re: Pomoc ze Ściąganiem
Pytanie tak banalne, że aż nie jestem pewien, czy na pewno dobrze je zrozumiałem.
No więc, aby ściągnąć demo Battlefield 2 musisz:
- Zarejestrować się na Stronie Głównej Portal24h
- Zalogować się na swoje konto (niezalogowani nie mają dostępu do ściągania dem gier)
- Odnaleźć szukane przez siebie demo. W tym przypadku znajduje się ono pod tym linkiem:
- Kliknąć przycisk Pobierz. Powinno rozpocząć się ściąganie. Jeśli tak się nie stanie to próbuj ponownie.
Teraz już tylko czekać...
No więc, aby ściągnąć demo Battlefield 2 musisz:
- Zarejestrować się na Stronie Głównej Portal24h
- Zalogować się na swoje konto (niezalogowani nie mają dostępu do ściągania dem gier)
- Odnaleźć szukane przez siebie demo. W tym przypadku znajduje się ono pod tym linkiem:
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/component/option,com_remository/Itemid,224/func,fileinfo/id,29/
Teraz już tylko czekać...
Dziękuje bardzo super wiedzieć że są tacy użytkownicy jak ty
No to zaraz zabior się do grania ;]
Mam jeszcze 1 pytanie:Jak przejść na następną stronę bo prawa kolumna mi zasłania ;]?
No to zaraz zabior się do grania ;]
Mam jeszcze 1 pytanie:Jak przejść na następną stronę bo prawa kolumna mi zasłania ;]?
Ostatnio zmieniony 9 lut 2007, 14:52 przez Vegito, łącznie zmieniany 1 raz.
tutaj masz wszystkie dema gier
a między stronami przełączasz się klikając na napis Strona w prawym górnym rogu
Ale ja nie mogę tego zrobić bo mi zasłania prawa kolumna.
Zainstaluj jakąś porządną przeglądarkę: www.opera.com www.firefox.plVegito pisze:Ale ja nie mogę tego zrobić bo mi zasłania prawa kolumna.