Sacred vs Diablo II

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

Który z podanych tytułów jest lepszy?

Sacred
0
Brak głosów
Diablo
10
100%

Liczba głosów : 10
<<

Uchiha Sasuke

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Uchiha Sasuke » 10 lut 2007, 11:03

Sacred vs Diablo II

Wg.mnie Diablo ma większy rozwój postaci i fabułe.Natomiast Sacred ma wielki(!)świat ale za to słabą fabułe.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 11:03 przez Uchiha Sasuke, łącznie zmieniany 1 raz.

"We've got two words for 'ya... Suck It!!" - Triple H & Shawn Michaels vel DX
<<

Delacroix

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Delacroix » 10 lut 2007, 11:31

Re: Sacred vs Diablo II

Diablo! Zarówno fabuła, jak i grywalność górują nad Sacred, rozwój postaci - tak jak mówisz - daje więcej możliwości, ponadto wydaje mi się jednak, że świat D2 jest większy. Zwłaszcza po instalacji dodatku i patcha 1.11 (nowe ukryte questy i tereny).
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
<<

welll1

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: welll1 » 11 lut 2007, 03:54

Diablo 2 jest genialne!! Mozliwość niezwykle wciagającej gry z ludzmi z całego światą bądź z gronem kolegów jest naprawde genialnie tu zrobiona. Duży świat, fabuła diablowata :evil: oraz rozwój postaci który ma znaczenie podczas duealów czy gry na piekielnym poziomie :)
Nie ma to jak pozabijac całe masy kaściotrupów, potworów, demonów no i krówek :P Pozdro dla fanów tej gry dla mnie zawsze 10 na 10 dostanie. I niech tej trzeciej części nie spatolą o ile ją wydadzą :|
<<

dariusz

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: dariusz » 11 lut 2007, 09:12

Diablo ma lepszą grywalność, dynamika, lepiej przygotowany system rozwoju, chociaż zawsze mnie denerwowała mała pojemność ekwipunk i skrzynki. Co jeszcze? Duża ilość modów, przyjemna rozgrywka przez neta. Nie grafika się w tej grze liczy. Zabawa :ok: .

Sacred ma lepszą grafike od diablo ale mniej akcji.Bardzo mnie denerwuą umiejętności które dostajemy wraz z awansem o poziom bo człowiek nie wie na co ma wydać! Mniej wciągające od Diablo ale jednak fajna gra. :)

And the winner is.. Diablo 2 :]
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.