Sacred vs Diablo II
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Wg.mnie Diablo ma większy rozwój postaci i fabułe.Natomiast Sacred ma wielki(!)świat ale za to słabą fabułe.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2007, 11:03 przez Uchiha Sasuke, łącznie zmieniany 1 raz.
"We've got two words for 'ya... Suck It!!" - Triple H & Shawn Michaels vel DX
Re: Sacred vs Diablo II
Diablo! Zarówno fabuła, jak i grywalność górują nad Sacred, rozwój postaci - tak jak mówisz - daje więcej możliwości, ponadto wydaje mi się jednak, że świat D2 jest większy. Zwłaszcza po instalacji dodatku i patcha 1.11 (nowe ukryte questy i tereny).
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Diablo 2 jest genialne!! Mozliwość niezwykle wciagającej gry z ludzmi z całego światą bądź z gronem kolegów jest naprawde genialnie tu zrobiona. Duży świat, fabuła diablowata oraz rozwój postaci który ma znaczenie podczas duealów czy gry na piekielnym poziomie
Nie ma to jak pozabijac całe masy kaściotrupów, potworów, demonów no i krówek Pozdro dla fanów tej gry dla mnie zawsze 10 na 10 dostanie. I niech tej trzeciej części nie spatolą o ile ją wydadzą
Nie ma to jak pozabijac całe masy kaściotrupów, potworów, demonów no i krówek Pozdro dla fanów tej gry dla mnie zawsze 10 na 10 dostanie. I niech tej trzeciej części nie spatolą o ile ją wydadzą
Diablo ma lepszą grywalność, dynamika, lepiej przygotowany system rozwoju, chociaż zawsze mnie denerwowała mała pojemność ekwipunk i skrzynki. Co jeszcze? Duża ilość modów, przyjemna rozgrywka przez neta. Nie grafika się w tej grze liczy. Zabawa .
Sacred ma lepszą grafike od diablo ale mniej akcji.Bardzo mnie denerwuą umiejętności które dostajemy wraz z awansem o poziom bo człowiek nie wie na co ma wydać! Mniej wciągające od Diablo ale jednak fajna gra.
And the winner is.. Diablo 2
Sacred ma lepszą grafike od diablo ale mniej akcji.Bardzo mnie denerwuą umiejętności które dostajemy wraz z awansem o poziom bo człowiek nie wie na co ma wydać! Mniej wciągające od Diablo ale jednak fajna gra.
And the winner is.. Diablo 2
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.