Logo Szkoły
Dla tych, którzy interesują się grafiką komputerową (Corel, Photoshop, Ilustrator, 3D Studio...)
• Strona 1 z 1
Cześć xD Mam Problem : Na dzień Wiosny Pani kazała mi zrobić Ciekawy projekt Loga Szkoły. Na Logu miało By sie znaleść Zdjęcie Patronki Szkoły Czyli " Królowa Jadwiga " I podstawowe informacje Że " Gimnazium Nr 13 w Białymstoku ". Bardzo Bardzo Dziękuje za Pomoc :*
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 17:39 przez Ziom, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Logo Szkoły
Zamiast pieprzyć tu głupoty zajmij się nierobie tym logiem! Myślisz, że każdy pragnie tylko tego aby ci pomóc ?
Kolejne dzieckoZiom pisze:Że nawet takiej prostej rzeczy nie umiecie robić
To co my ci mamy robić, może jeszcze wydrukować i wysłac listem poleconym, projekt to projekt możesz ołówkiem namalowaćZiom pisze:projekt Loga Szkoły
Masz św. Jadwigę i zaokrąglony napis:
Gimnazium Nr 13 w Białymstoku
Macie problemy
Wiem, że off top ale dodam coś jeszcze od siebie...
Jeśli Masz/Macie problemy już na tym poziomie, to co będzie dalej Ciemność widzę
Jeśli Masz/Macie problemy już na tym poziomie, to co będzie dalej Ciemność widzę
Zapłacisz albo dasz coś w zamian nie ma nic za darmo bo np. ja zrobie ale na twoją korzysc p<font color=red><b>ó</b></font>jdzie
Ja moge dać coś ale coś wykonanego szybko. Jednak popieram że zadnia domowe robić należy samu.
P.s sam prosiłem tutaj o pomoc do szkoły ale chodziło o wytłumaczenie i pomoce naukowe.
Zaoferuje Ci takie coś.
Na jednym jest Białystok a na drugim Białymstok
P.s sam prosiłem tutaj o pomoc do szkoły ale chodziło o wytłumaczenie i pomoce naukowe.
Zaoferuje Ci takie coś.
Na jednym jest Białystok a na drugim Białymstok
Ostatnio zmieniony 27 lut 2007, 18:09 przez dariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nvidia 9200 512 Mb, Intel Dual Core 2Ghz, Hdd 320 Gb, 4 Gb DDR 2 Ram.