[Problem] w misji grand theft auto : Vice city
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam problem z misja ''Trojan Voodoo''.Mam pojechac do jakiegos hangaru podlozyc bombe.Nie wiem jak uciec z tego miejsca. Pomocy
Ostatnio zmieniony 22 lut 2007, 12:45 przez alutek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Problem] w misji grand theft auto : Vice city
Tak ja na początku też troche zamulałem z tą misją ale jakoś przeszłem.
Może ci troche pomogę.
Więc najpierw przed misją skombinuj Voodoo, następnie udaj się z kolegą we wskazane miejsce. Gdy spotkasz "kuboli", jedź za nimi do fabryki prochów i wjedź w różowe pole. Zabij wszystkich "haitoli" w fabryce i podłóż bomby (zacznij od tej na schodach, w rogu koło schodów i przy wyjściu), wybiegnij z fabryki, zabij Haitańczyków przy bramie, biegnij w prawo po schodach, wyjdź na dach i podziwiaj fajerwerki .
a<font color=red><b>h</b></font>a jeszcze coś : Masz 45 sekund na ucieczkę, a jedyne miejsce w które możesz się ewakułować jest na prawo od bramy .
Może ci troche pomogę.
Więc najpierw przed misją skombinuj Voodoo, następnie udaj się z kolegą we wskazane miejsce. Gdy spotkasz "kuboli", jedź za nimi do fabryki prochów i wjedź w różowe pole. Zabij wszystkich "haitoli" w fabryce i podłóż bomby (zacznij od tej na schodach, w rogu koło schodów i przy wyjściu), wybiegnij z fabryki, zabij Haitańczyków przy bramie, biegnij w prawo po schodach, wyjdź na dach i podziwiaj fajerwerki .
a<font color=red><b>h</b></font>a jeszcze coś : Masz 45 sekund na ucieczkę, a jedyne miejsce w które możesz się ewakułować jest na prawo od bramy .
Mój nick w CS'ie: KorniLow . Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół w steam'ie szukaj mnie pod nickiem: kornilow
Tu masz solucję:
Kod: Zaznacz cały
http://www.zaibatsu.pl/sol.php#v
ok.dzieki misje przeszedlem
Temat do zamkniecia.
Temat do zamkniecia.
Ostatnio zmieniony 26 lut 2007, 17:38 przez alutek, łącznie zmieniany 3 razy.