Mam DVD i CD w jednej szufladzie!
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Nie mogę otworzyć niektórych płyt DvD ale w większość nie mogę otworzyć! I nie mogę zgrywać płyt CD wiem że mam przegrywarkę DVd i CD bo już ile razy zgrywalem muze! A teraz nie moge, zmarnowalem 2 plyty wczoraj! I wiecej nie mam zamiaru tracic! Co robic! Mój tata ma cos dziisja zobaczyc w kompie! Ale jak sie nic nie wyjasni to nie wiem1 Najczesciej jest zabrudzone to do odczytywania! Już raz go czyscilem i bylo oki! Ale Ale dzisiaj wyvzscze wiecorem i zobczymy co bedzie!?
Re: Mam DVD i CD w jednej szufladzie!
Może wgraj nowe fimware do nagrywarki mogłeś napisać jaki to model to byśmy ci znaleźli albo sam byś znalazł w google.pl.Możesz też użyć płyty czyszczącej napęd
Nie mam chyba tej płyty czyśczącej a moja nagrywarka to LG.
a<font color=red><b>h</b></font>a czyli mam zainstalowac jeszcze raz nero! a<font color=red><b>h</b></font>a a nero to premium 7
Nie to jest fimware do nagrywarki coś w stylu sterownika
Płyta czyszcąca kosztuje ok. 7zł. Czyści ona napęd z kurzu itp.
Kod: Zaznacz cały
aha czyli mam zainstalowac jeszcze raz nero! aha a nero to premium 7
Nie kazdy musi byc dzieckiem, kiedy nie umie zrobic czegos na kompie. Wez chodzby przyklad ze swoich dziadkow, ktorzy na bank nie beda wiedzieli co to NERO.Mireex pisze:aha czyli mam zainstalowac jeszcze raz nero! aha a nero to premium 7
chłopie ile ty masz lat ???
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
Mi chodzi o budowę zdania...
aha czyli mam zainstalowac jeszcze raz nero! aha a nero to premium 7
Temat: Mam DVD i CD w jednej szufladzie!
Ja mam kilkanaście płyt płyt w jednej szufladzie i co z tego?
Co za beznadziejna nazwa tematu?!
Nie jestesmy wróżkami i nie będziemy zgadywać co się dzieje z Twoim napędem bez opisanie dokładnie problemu!
Dla tych wszystkich, którzy mają problem z napędem w swoim kompie odsyłam do artykułu:
Diagnoza nagrywarki
Jest tam wszystko co tylko dusza zapragnie
Ja mam kilkanaście płyt płyt w jednej szufladzie i co z tego?
Co za beznadziejna nazwa tematu?!
Nie jestesmy wróżkami i nie będziemy zgadywać co się dzieje z Twoim napędem bez opisanie dokładnie problemu!
Dla tych wszystkich, którzy mają problem z napędem w swoim kompie odsyłam do artykułu:
Diagnoza nagrywarki
Kod: Zaznacz cały
http://cdrlab.pl/article_wstep_3836_Diagnoza+nagrywarki.html
Nie rozumiem - zakrecone jak... I nie pisz z wykrzyknikami, wyglada to jak bys sie na wszytkich wydzieral ze to niby nasza wina!Nie mogę otworzyć niektórych płyt DvD ale w większość nie mogę otworzyć!
C2D E6550 2x@2,33GHz, Gigabyte GA-P35, 2 GB RAM DDRII Kingston, Galaxy GF 8600 GT/GE 256/128, Seagate Barracuda 500 GB, Chieftec 450W, Samsung SyncMaster 172x [C905]