[pytanie] W sprawie dysków
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Re: [pytanie] W sprawie dysków
jasne, że są, np http://1klik.pl/sklep/Akcesoria_do_dysk ... 5/p140033/ a tak na przyszłość >>> google nie boli
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
a jak można skopiowac pliki, bo podłączyłem dysk do nowego komputera i pisze brak dostępu
Ostatnio zmieniony 3 mar 2007, 11:35 przez piotr3339, łącznie zmieniany 1 raz.
jeśli naprawdę chcesz usłyszeć poradę, to napisz dokładnie czego nie możesz, co i jak podłączyłeś itd. Bo napisałeś, że podłączyłeś dysk do nowego komputera... ale używając tej przejściówki, czy nie musiałeś jej używać... opisz dokładnie swój problem albo wyrzucę ten temat do kosza.piotr3339 pisze:a jak można skopiowac pliki, bo podłączyłem dysk do nowego komputera i pisze brak dostępu
A jeżeli rozwiązałeś problem, to dopisz jeszcze jak...
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 22:21 przez milosz28, łącznie zmieniany 1 raz.
THANKS FOR THE INFO!
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.
nie lej wody o wszystkim i niczym - lepiej pisz zwięźle i na temat. Staraj się również szanować wymogi założyciela tematu i odpowiednio do nich zastosować.
problem rozwiązany, sorki za zwlekanie, <font color=red><b>po prostu</b></font> w starym kompie miałem popsutą tasme do dysku
AMD Athlon 64 3200+, 1,5GB DDR II 533mhz, Giga-B 9600GT 512mb DDR III/250bit, Dysk WD 160 GB, Pł.Główna Gigabyte M55S-S3, Windows Xp SP 2