Problemy z Wolfenstein Enemy territory
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Instaluje wolfa i właczam, pulpit mi znika, potem wyskakuje okno z: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem i nie działa:/ Co to może być ??
Ostatnio zmieniony 9 mar 2007, 14:22 przez huzar, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Problemy z Wolfenstein Enemy territory
Jaka karta graficzna?
najnowsze stery do karty graficznej pomogą.
GeForce 2 MX 100/200 zainstalowałem stery ale dalej to samo
zainstaluj open GL i będzie po kłopocie xD OpenGl`a wykorzystują gierki które jadą na engine Q3 czyli sam Quake jak i Return to castle wolfenstein (+ET). ściągnij i zainstaluj to http://www.internetstandard.pl/ftp/down ... iew206.exe powinno poskutkować jak nie poszukaj na google innego OpenGL`a
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
mam taką samą karte i tez miałem taki sam progblem z grą. Ale ja niewiedziałem co trzeba i sformatowałem dysk:D
witam.mam ten sam problem zainstalowałem OpenGL i nie wiem co dalej mam zrobić wciąż wyskakuje ten sam błąd. moja karta graficzna to NVIDIA GeForce 2 GTS\GeForce 2 Pro .
proszę o pomoc.dzieki z góry
proszę o pomoc.dzieki z góry
Ostatnio zmieniony 7 mar 2007, 20:23 przez pieprzu13, łącznie zmieniany 1 raz.
pieprzu13, ściągnij sterowniki z strony www.nvidia.com
Zapraszam do mojej galerii
a czy mogłbys wkleic dokladnego linka do downloadu sterów do mojej karty.Proszę bo nie bardzo się na tym znam który tam załącznik mam wybrac[oprócz download ]
Kod: Zaznacz cały
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Ostatnio zmieniony 8 mar 2007, 12:50 przez milosztor_pl, łącznie zmieniany 1 raz.
INTEL Core 2 Duo E6320 ~ 1.87GHz | ASUS P5K | BFG GeForce 8800GTS 320MB/320bit | PATRIOT 2x1GB DDR2 Dual Channel 800MHz | Windows XP Professional SP2
witam
ściągnąłem te sterowniki ale jest napisane że sterowniki nie sa odpowiednie do sprzętu.nie wiem o co chodzi. ale na 100% mam ta kartę NVIDIA GeForce 2 GTS\GeForce 2 Pro
jęsli nie ze strony NVIDI czy ktos wie skąd moge ściagnąć stery do tej karty?? proszę o pomoc
ściągnąłem te sterowniki ale jest napisane że sterowniki nie sa odpowiednie do sprzętu.nie wiem o co chodzi. ale na 100% mam ta kartę NVIDIA GeForce 2 GTS\GeForce 2 Pro
jęsli nie ze strony NVIDI czy ktos wie skąd moge ściagnąć stery do tej karty?? proszę o pomoc
Kod: Zaznacz cały
http://www.driverguide.com/
Ostatnio zmieniony 9 mar 2007, 07:13 przez Robin, łącznie zmieniany 1 raz.
AMD Sempron 3000+. Goodram 2 GB . Gigabyte ATI Radeon HD4850.