Jak pokonac 2 bossa w Infernal ??
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Tak jak w temacie, jest to "zakonnic" otoczony niebieską poświatą i wypuszcza na mnie żołnierzy (wyglądają jak bohater serii Thief) dzieje się to na dworze, jak go pokonać ?
Re: Jak pokonac 2 bossa w Infernal ??
Musisz w niego cały czas walić infernal attackami aż polegnie. Zamin wejdziesz na dziedziniec to pójdź w prawo i za pudłami jest właz a tam laser gun(to taka ciekawostka ) Mi sie udało go rozwalić ale 20HP mi zostało
No jak w niego strzelam tą mocą to raz aby pokazała się taka animacja że on obrywa i za chwile do mnie strzela, chowam się za takim jakby posągiem po prawo, ale za mało many...mimo że mam 100, za każdym razem gdy go trafiałeś pokazywała ci się animacja ???
Nie, animacja pokazuje się raz, ale i tak musisz ciagle z tego w niego strzelac aż zginie. Nie patrz na to że nic się z nim nie dzieje, po jakimś czasie zginie. A jak masz za mało many to wejdż do tego włazu i tam i ci sie mana zregeneruje
Wiem tam wchodziłem i czekałem na naładowanie, ale w czasie walki to raczej nie zachowa on się honorowo i na pewno wyśle mi serie w plecy więc musze jakoś to przejść...ide grać, jak nie uda mi się to znowu tu napisze