Jak pokonac 2 bossa w Infernal ??

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 mar 2007, 08:49

Jak pokonac 2 bossa w Infernal ??

Tak jak w temacie, jest to "zakonnic" otoczony niebieską poświatą i wypuszcza na mnie żołnierzy (wyglądają jak bohater serii Thief) dzieje się to na dworze, jak go pokonać ?

<<

hrumkules

Post autor: hrumkules » 16 mar 2007, 09:18

Re: Jak pokonac 2 bossa w Infernal ??

Musisz w niego cały czas walić infernal attackami aż polegnie. Zamin wejdziesz na dziedziniec to pójdź w prawo i za pudłami jest właz a tam laser gun(to taka ciekawostka :D ) Mi sie udało go rozwalić ale 20HP mi zostało :D
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 mar 2007, 10:33

No jak w niego strzelam tą mocą to raz aby pokazała się taka animacja że on obrywa i za chwile do mnie strzela, chowam się za takim jakby posągiem po prawo, ale za mało many...mimo że mam 100, za każdym razem gdy go trafiałeś pokazywała ci się animacja ??? :chytry:
<<

hrumkules

Post autor: hrumkules » 16 mar 2007, 10:39

Nie, animacja pokazuje się raz, ale i tak musisz ciagle z tego w niego strzelac aż zginie. Nie patrz na to że nic się z nim nie dzieje, po jakimś czasie zginie. A jak masz za mało many to wejdż do tego włazu i tam i ci sie mana zregeneruje
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 16 mar 2007, 10:42

Wiem tam wchodziłem i czekałem na naładowanie, ale w czasie walki to raczej nie zachowa on się honorowo i na pewno wyśle mi serie w plecy więc musze jakoś to przejść...ide grać, jak nie uda mi się to znowu tu napisze