Problem z wydawaniem rozkazów w GR Advanced Warfighter
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Wczoraj zainstalowałem GR Advanced Warfighter. No i mam problem bo mam utrudnione wydawanie rozkazów. Domyślne po naciśnięciu kółka myszy lub innego zdefiniowanego przycisku powinna się rozwinąć lista z dostępnymi rozkazami, ale takiej nie ma! Muszę wybierać danego kolesia, potem klikać na jego numerku, potem dopiero wybieram rozkaz i zatwierdzam.. i jest to dość skomplikowane, nie wiecie dlaczego nie działa mi rozwijanie listy jednym klawiszem?? Próbowałem przypisać to do innego klawisza i dalej to samo... znaczy nie wyświetla się lista... patrzyłem w opcje, ale tam to sterowanie jest jeszcze dziwniejsze.
Re: Problem z wydawaniem rozkazów w GR Advanced Warfighter
dawno w to grałem i numerka nie pamiętam ale patch załatwia sprawę
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
Re: Problem z wydawaniem rozkazów w GR Advanced Warfighter
Nie problem jednak nie rozwiązany, dopiero teraz się zorientowałem!! Moge wydać tylko rozkaz ruchu przez podwójne naciśniecie klawisza. Pozostałych rozkazów wydwać nie mogę. Rozwija mi się lista, wybieram np. Za mną (Follow) i nie wiem co mam nacisnąć aby rozkaz został wykonany!