[szukam] spolszczenia do UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006 -2007
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] spolszczenia do UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2006 -2007
Nie będzie wersji Polskiej
jakub1991 pisze:Czemu ??
cytat z stronyJej premiera w naszym kraju odbędzie się 23 marca 2007 i będzie dostępna w angielskiej wersji językowej (niestety tym razem nie zainwestowano w wersję polską,do czego nas już przyzwyczajono
Kod: Zaznacz cały
www.fifaserwis.com
To widze że chyba rezygnują z mistrzowskiego duetu komentatorów. Niech zrobią spolszczenie napisów, a na komentarz niech poczekają na odpowiednie osoby, po co pakować się w to samo bagno po raz kolejny ze słabym komentarzem, z jednej strony to dobre rozwiązanie.
oby jak najszybciej zostało wykonane spolszczenie
Już jutro będę miał oryginalną gierkę w swoich rękach. Natychmiast ruszę z pracami polonizacyjnymi. Mam nadzieję, że do piątkowego wieczoru, a najpóźniej do niedzieli się z tym uporam. Są chętni ?
gawex, liczymy na ciebie
jak zrobisz dobrze polonizacje to masz u mnie browara
jak zrobisz dobrze polonizacje to masz u mnie browara
Niestety mam przykrą wiadomość. Po odszukaniu plików językowych (co nie było takie łatwe) napotkałem się na problem Po modyfikacji pliku gra nie chcę się uruchomić
Jeśli ktoś z użytkowników zna sposób na ten problem to liczę na pomoc Mam nadzieję, że jeśli znajdę sposób na problem to prace nad spolszczeniem ruszą pełną parą.
Jeśli ktoś z użytkowników zna sposób na ten problem to liczę na pomoc Mam nadzieję, że jeśli znajdę sposób na problem to prace nad spolszczeniem ruszą pełną parą.
siemnako przcieżż w każdej fifie spolszczenie byłow data/cm/fe nie wystarczyło by pokopiować tych plików iwrzucić ?? Pol.big o ile się nie myle ?? Spakować ten folder wrzuci ć i tyle. Starczą przcież napisy tylko chociaż i to nie potrzebnebo o komentatorze dwóch panów komentujących fife już nie wspomne jak dla mnie żenada więc stykły by tylko TXT ;-)
Ostatnio zmieniony 25 mar 2007, 23:23 przez walter5, łącznie zmieniany 1 raz.
walter5 przecież oryginalne champions uefa 06/07 też jest po angielsku, a ja już próbowałem zrobić tak że z fify plik językowy kopiowałem do champions uefa no i były napisy po polsku za to kilku napisów w ogóle nie było, np: było puste pole bez napisu a jak się w nie kliknęło to było coś np opcje drużyny itd...
Witam. Uprzejmie chciałbym ogłosić, że rozpocząłem już pracę nad polonizacją tej gry. Aktualnie przetłumaczyłem około 10%. Spolszczenie będzie obejmowało wszystkie teksty w grze (to chyba oczywiste) i będzie zawierało polską czcionkę. Zakończenie prac planowane jest na święta wielkanocne. Wtedy to zamierzam wypuścić wersję do betatestów... A co dalej ? To się okaże Na potwierdzenie screeny:
no nieźle ważne aby podczas meczu nie wyrzucało
score23 Jupiiiiiiiiii, wielkie dzięki, możesz zamieścić linka do tego spolszczenia 10 %, akurat będę miał coś spolszczone
Ostatnio zmieniony 26 mar 2007, 20:39 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.
szpon, nauczyli Cię czytać?
score23 pisze: Zakończenie prac planowane jest na święta wielkanocne. Wtedy to zamierzam wypuścić wersję do betatestów... A co dalej ? To się okaże
sorry nie zobaczyłem tego kiedy zamierza wypuścić
Spolsczenie jest mocno niekompletne. Wersja ta ujrzała światło dzienne, jedynie z powodu dużego nacisku co poniektórych graczy.
Planowany czas zakończenia prac i wydania wersji ostatecznej przewidziany jest na 05.05.07
Do przetłumaczenia pozostały przede wszystkim: tryb menadżerski, pomoc oraz część "największych wyzwań".
W spolszczeniu brak jest literki ż.
Wersja 0.7 alpha
Autor: score
www: www.score-world.ovh.org
http://www.uploadpower.com/en/download.php?id=312EEB761
i jak idą prace nad spolszczeniem
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 16:49 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.