Medal Of Honor Allied Assault
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Mam problem z wyżej wymieniona grą.Gdy ją włączam w oknie konsoli pojawia się napis: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem.Nie wiem co zrobić.Pomóżcie mi.
Re: Medal Of Honor Allied Assault
Zainstaluj Direct 9c oraz nowe sterowniki do grafy.Myślę, że Direct załatwi sprawę jeżeli nie doinstaluj stery
Ostatnio zmieniony 28 mar 2007, 16:24 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie twoja karta nie ma funkcji Open GL, kiedyś też nie chodziło mi medal of honor, znajomy wyjaśnił mi że musi być ta funkcja więc kupiłem nową kartę z tą funkcją i działa idealnie
Kiedyś identyczny błąd wyskakiwał mi przy uruchamianiu ET. W moim przypadku był on spowodowany nieznajomością dokładnego znaczenia wpisywanych do configu komend, a w efekcie niezłego namieszania w nim. Czytając jednak forum o ET natknąłem się na FAQ, w którym było napisane:
Jak widać najprawdopodobniej przyczyną występowania problemu jest brak najnowszych sterowników do karty graficznej.I. Problem z OpenGL
Podczas włączania gry,w konsoli pojawia się taki błąd:
O co chodzi?Kod: Zaznacz cały
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Jest to najczęstszy problem wynikający z braku najnowszych sterowników. Możesz je pobrać ze strony producenta Twojej karty graficzej.
Przypominam sobie że też tak miałem z Preyem sterowniki(w moim przypadku ATI CATALYST) Pomogły....
Sterowniki znajdziesz
Do Nvidi- www.nvidia.com
Do Ati- www.ati.com
Sterowniki znajdziesz
Do Nvidi- www.nvidia.com
Do Ati- www.ati.com
Zapraszam do mojej galerii
ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches ... fedisk.exe oto link do patcha sprobuj go zainstalowac