Gothic 1 pytania

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 30 mar 2007, 20:02

Gothic 1 pytania

Pytanie 1: czy mozna zostac Guru? Na jednej stronce znalazlem wspolczynniki szaty guru ale o tym czy mozna nim zostac nic nie napisali.
Pytanie 2: Czy mozna obstawiac walki na arenie? Sa kwestie dialogowa ale nigdy nikt nie walczy.
Pytanie 3: Czy mozna stac sie kopaczem (nie wiem po co to pisze bo wiem ze n1 99% kopaczem nie mozna byc) lub (cenzura) (stroj (cenzura) jest i "przywodca" kreyow cos gada na temat wynagrodzenia ale nie pamietam bo dawno nie gralem) wydobywac rude i otrzymywac za to kase?
Pytanie 4: Nigdy nie bylem straznikiem wiec nie wiem. Co sie dzieje gdy jest sie straznikiem dlugo, w kuzni sa lepsze dla nich pancerze ale zadnego nie moge kupic gdy nie jestem straznikiem a gdy nim zostalem zeby zobaczyc te pancerze to kowal mowi ze musze na nie zasluzyc, wiec czy mozna byc np. magnatem lub kims w tym rodzaju zeby moc kupic ten lepszy pancerz?
Ostatnio zmieniony 30 mar 2007, 22:31 przez Altair, łącznie zmieniany 2 razy.

<<

Eddie

Post autor: Eddie » 30 mar 2007, 20:45

Re: Gothic 1 pytania

Michał pisze:Pytanie 1: czy mozna zostac Guru? Na jednej stronce znalazlem wspolczynniki szaty guru ale o tym czy mozna nim zostac nic nie napisali.
nie mozna zostac guru
Pytanie 2: Czy mozna obstawiac walki na arenie? Sa kwestie dialogowa ale nigdy nikt nie walczy.
arena ta jest tylko tak dla picu nie da sie tam walk obstawiac
Pytanie 3: Czy mozna stac sie kopaczem (nie wiem po co to pisze bo wiem ze n1 99% kopaczem nie mozna byc) lub (cenzura) (stroj (cenzura) jest i "przywodca" kreyow cos gada na temat wynagrodzenia ale nie pamietam bo dawno nie gralem) wydobywac rude i otrzymywac za to kase?
nie mozna byc kopaczem
Pytanie 4: Nigdy nie bylem straznikiem wiec nie wiem. Co sie dzieje gdy jest sie straznikiem dlugo, w kuzni sa lepsze dla nich pancerze ale zadnego nie moge kupic gdy nie jestem straznikiem a gdy nim zostalem zeby zobaczyc te pancerze to kowal mowi ze musze na nie zasluzyc, wiec czy mozna byc np. magnatem lub kims w tym rodzaju zeby moc kupic ten lepszy pancerz?
chyba podluzszym czasie bycia straznikiem mozna kupic lepszy pancerz albo trzeba zasluzyc na niego czyli cos zrobic
Ostatnio zmieniony 31 mar 2007, 09:32 przez Eddie, łącznie zmieniany 4 razy.
<<

Altair

Awatar użytkownika

Topic author

Zaawansowany

Post autor: Altair » 31 mar 2007, 10:34

Re: Gothic 1 pytania

Ok dzieki to chyba wszystko najwyzej zaloze nowy temat :D a teraz mozna zamknac