[szukam] Spolszczenie do gry Theme Hospital

Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.

<<

Azazell

Post autor: Azazell » 4 kwie 2007, 08:53

[szukam] Spolszczenie do gry Theme Hospital

Szukam spolszczenie do gry Theme Hospital ..

Spolszczenie gdzieś musi być, ponieważ kiedyś miałem oryginał w polskiej wersji językowej.

<<

Horhend

Awatar użytkownika

VIP

Post autor: Horhend » 2 maja 2008, 14:28

Re: [szukam] Spolszczenie do gry Theme Hospital

Obrazek
Theme Hospital PL v0.2 Beta

SPOLSZCZENIE AMATORSKIE - NIE PEŁNE!

POBIERZ SPOLSZCZENIE:

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/111970922/theme_hospital_pl_v0.2_beta.rar.html
LUB/ALBO

Kod: Zaznacz cały

http://www.wikifortio.com/925001/theme_hospital_pl_v0.2_beta.rar
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
<<

Sianiut0Blue

Nowy

Post autor: Sianiut0Blue » 26 lip 2011, 19:44

Odp: [szukam] Spolszczenie do gry Theme Hospital

Jest jedno spolszczenie ale w wersji 0.2 V (A to bardzo optymistycznie ocena :))Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś umieścił tak słabe spolszczenie na tylu stronach jednocześnie! Spolszczyli tylko Menu i opcje podczas gry... W tych kilku rzeczach, które spolszczyli narobili błędów i np. wyświetlają się nie w tym miejscu co trzeba. Niestety chyba nie ma w necie innego spolszczenia... Mam ochotę zrobić własne :) dlatego gdyby ktoś chciał mi pomóc w spolszczeniu (zająć się przede wszystkim stroną techniczną) to proszę o zgłoszenie się pod nr GG 9525385.
<<

emilreg

Nowy

Post autor: emilreg » 26 lip 2011, 20:21

Spolszczenie do theme hospital jest już praktycznie gotowe. Samo tłumaczenie jest gotowe w 100%. Czemu jeszce nie wydane? Potrzebne testy i korekta. zemu testy nie zostały rozpoczęte? Nie wszystkie czcionki zostały zrobione. Pozostaje tylko czekać :)
<<

emilreg

Nowy

Post autor: emilreg » 1 gru 2011, 00:32

Tłumaczenie gry zostało ukończone, lecz z tego co się orientuje, nie może być tu umieszczone. Googlujcie :)
<<

endi407

Nowy

Post autor: endi407 » 2 gru 2011, 20:13

emilreg, a jak tam idą prace nad tworzeniem spolszczeń do alicji i la noire? I dlaczego nie zalozyliscie stosownych tematow o tych spolszczeniach na stronie waszej grupy (tzn. na grajpopolsku)?