[szukam]gry podobne do max payne
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
właśnie niedawno kolejny raz skończyłem gre max payne 2. Powoli staje się to nudne więc jakie znacie gry o podobnej fabule, systemie kontroli i wymaganiach jak w tej świetnej grze?
Re: [szukam]gry podobne do max payne
Max Payne 1, The Punisher, CTSF Special Forces Nemezis Strike/ Fire for Effect , Prince of Persia - trylogia, Splinter Cell 4 części. Gorky zero i 02, Hitman itd, itp.
Dead to Rights, obie części. Niezły pomysł autorzy mieli z tym psem
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Total Overdose
Gra była bodajże w Cd-adction niedawno....
Gra fajna i jest takie rzucanie się jak w Maxie
Gra była bodajże w Cd-adction niedawno....
Gra fajna i jest takie rzucanie się jak w Maxie
Zapraszam do mojej galerii
Delacroix masz rację dość ciekawa ale nie wiem jak w jedynce ale w dwójce kijowe jest sterowanie na klawikord i mychę. Czy na padzie też są trudności? Wkurzające jest też to że nie mka zapisu w dowolnym momecie co jest dość uciążliwe.
Na padzie to nie ma problemu, chociaż zależy na jakim. Ja mam taki, jak na konsoli, tj 2 analogi, digipad, 4 przyciski po bokach i 6 na prawo od digipada, plus jeszcze ze dwa-trzy triggery. Apollo 3070.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
jack ryan, fabuła np
Heh, nawet sterowanie jest tam zdeczko inne, niż w MP. Ta gra nie ma nic wspólnego z MP...
nie ma wiele związanego z maxemjack ryan pisze:Prince of Persia - trylogia
Heh, nawet sterowanie jest tam zdeczko inne, niż w MP. Ta gra nie ma nic wspólnego z MP...
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 12:07 przez Chappy, łącznie zmieniany 1 raz.
Możę pod względem sterowania, fabuły itd nie jest podobna maxa ale moim skromnym zdanie m bije go na głowę i warto w nigo zagrać.
Twoje zdanie przestaje się liczyć, gdy zaczynasz odbiegać od tematu. Temat był o grach podobnych do MP, a nie innych... - D
Twoje zdanie przestaje się liczyć, gdy zaczynasz odbiegać od tematu. Temat był o grach podobnych do MP, a nie innych... - D
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 12:29 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam INFERNAL nawet niezła gierka stworzona przez polskie Studio METROPOLIS SOFTWARE odpowiedzialni za powstanie całej serii GORKY sztuczna inteligencja nawet na dobrym poziomie, wrogowie chowają za wszelkiego rodzaju przeszkody żeby ci utrudnić życie a po drugie to grasz tym ZŁYM który rozwala tych Dobrych
Ja dodam jeszcze El Matador, jest to tak jakby Max Payne 3. Warto wspomnieć jeszcze o Reservoir Dogs, grafika cienka, ale gra całkiem dobra.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2007, 17:44 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm polecam Metal Gear Solid (wszystkie częsci są super) oraz Extermination.
Z tych wszystkich wymienionych gier to właśnie El Matador jest najbliższy Max Payne'owi. Chociaż podstawiać El Matador do Max Payne'a 3 to troszkę przesada, chociaż mechanika gry jest właściwie taka sama.Iwan pisze:Ja dodam jeszcze El Matador, jest to tak jakby Max Payne 3.
Ludzie nie podawajcie, np: Reservoir Dogs - jak nie graliście to nie wypowiadać się. W Reservoir Dogs celem nadrzędnym jest "branie" zakładników (grę można przejść nikogo nie zabijając, więc niezbyt do Max Payne'a podobna...).
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, 18:06 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Bardzo grywalna i podobna produkcja to The Punisher świetna gierka, na podstawie znanego komiksu Marvela. Gra jest bardzo grywalna i brutalna
Ale ogólnie jest super
Ale ogólnie jest super
MSI K8T Neo2 AMD Athlon64 4000+ 2,4 Geforce 7600GS 256/128 2Gb DRR GodRam
Telefon: SE K550i
Telefon: SE K550i
Oj brutalna jest i to bardzo... ale czy grywalna. Średnia grafika i słabe misje to bardzo istotne wady. W skali 1 - 10 dałbym 6+, bo fabuła nie jest zła, chociaż można się przyczepić do kilku niedociągnięc, np: postacie mówią w cutscenkach, ale nie ruszają ustami. Chyba spieszono się z premierą... ale fanom Max Payne'a powinna się spodobać.Filip92 pisze:Bardzo grywalna i podobna produkcja to The Punisher świetna gierka, na podstawie znanego komiksu Marvela. Gra jest bardzo grywalna i brutalna
Ale ogólnie jest super
Ostatnio zmieniony 5 lip 2007, 18:50 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Max Payne jest jeden jedyny choć w dwóch wcieleniach. Nie ma gry podobnej do Maxia tak jak nie ma człowieka podobnego do Chucka Norrisa.