PLFactory kradną spolszczenia!!!!!
Mam pytanie do admina:
Dlaczego zamienił moje spolszczenie Enclave na spolszczenie PLFactory skoro jest to dokładnie to samo spolszczenie? Różnica jest tylko w instalatorze w którym nie ma żadnej informacji o autorze. Włożyłem dużo pracy by moje spolszczenie było dobre i by przyjemnie się grało na polskiej wersji Enclave, umieściłem pełną informację o historii wersji i pochodzeniu. Są nawet te same literówki. Kolesie nie pofatygowali się nawet by poprawić błędy. Po prostu zmienili instalator a admin na to pozwala. Jaki był problem z moim instalatorem? Przez dwa lata moje spolszczenie było na tej stronie a teraz zostało podmienione na dokładnie to samo tylko zmieniono autora. Nawet k***a komentarz jest do mojego spolszczenia - wystarczy sprawdzić daty kiedy było wstawione spolszczenie a kiedy komentarz. Gdy ja zrobiłem instalator który działa do DARK MESSIAH to admin nie wstawił mojego pomimo że podałem pełną informację o autorach i pomimo że instalator spolszczenia Dark Messiah na stronie nie działa dobrze. Zachowanie jak małych dzieci - byle kolegom było dobrze!!!
Mam nadzieję że admin się jakoś do tego ustosunkuje:(:(:(