Problem z zaisntalowaniem gry Stalker
Mój Komp:
Ram: 1GB
Procesor : AMD Athlon 2400+ XP
Karta: Radeon 9550
Płyta: Jakiś nowszy Asus
Do tego mam zainstalowaną nakładkę Visty.
Prosze o szybką pomoc!
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
Sczerze powiedziawsze zrobiłem obraz gry i wrzuciłem na dysk, ale nadal nic;-( To samo;-(roma pisze:Przekopiuj dane na dysk i z dysku zainstaluj.
po co ktos ma ci pozyczac?wez swoj dysk do kumpla i z jego kompa zainstaluj gre na swoj dysk podlaczony do jego kompaMagnuM pisze:1. Nikt nie pożyczy mi dysku
najlepiej kup orginalPowiem tak, to nie wchdozi w rachubę, kto wie co mam zrobić aby u siebie zaisntalowac to niech proszę, ktoś mi powie;]
Boże jedyny skąd wiesz ze niemam? I teraz zadaj sobie pytanie, czy ten twój post wniósł coś do tego tematu, czy to tylko bezsansowne nabijanie licznika? Pomyśl co piszesz.grzecho pisze:najlepiej kup orginal
a skad mam wiedziec ze masz?MagnuM pisze:oże jedyny skąd wiesz ze niemam
Czemu to w grę nie wchodzi ?? Nie potrafisz odkręcić obudowy i wyjąć dysku ??grzecho pisze:to wez dysk do kumpla
Z tym się nie zgodze, jeszcze kilka dni temu miałeś w podpisie :grzecho pisze:a w dodatku - Nie obchodzi mnie jaką liczbę mam przy opcji posty.
bo pewnie nawet nie sprobowales nic zrobic...MagnuM pisze:Oho, wiesz po towim poście nic się nie zmianiło
Bo mam brata w twoim wieku i wiem jacy z was, że tak powiem "ruchacze", nie czaicie co i jak, a wielcy BosSowie.grzecho pisze:zreszta na jakiej podstawie wnioskujesz ze nie wiem o co chodzi w avatarze
ekhm, nie zapominaj ze nie jestem twoim bratem, a wogole co masz do mojego wieku?jakub1991 pisze:Sora za OT:Bo mam brata w twoim wieku i wiem jacy z was, że tak powiem "ruchacze", nie czaicie co i jak, a wielcy BosSowie.grzecho pisze:zreszta na jakiej podstawie wnioskujesz ze nie wiem o co chodzi w avatarze