[Dyskusja] Mistrzostwa Europy w 2012 roku w Polsce
O wszystkich dyscyplinach sportowych oraz o tym, co szczególnie kręci facetów - o Motoryzacji!
Re: [Dyskusja] Mistrzostwa Europy w 2012 roku w Polsce
Głosy:
Polska i Ukraina 8
Włochy 4
Węgry i Chorwacja 0
pojadę na mecze do warszawy bo mam blisko, a w innych miastach mam rodzinę
Polska i Ukraina 8
Włochy 4
Węgry i Chorwacja 0
pojadę na mecze do warszawy bo mam blisko, a w innych miastach mam rodzinę
Ja prawdopodobnie do Gdańska i może też do Warszawy. W stosunku do obu mam równą drogę bo mieszkam w połowie drogi do nich.
Wszystko ładnie pięknie,zbudujemy stadiony będzie Euro i się skończy i co dalej? będą stać pustkami jak stadion 10-lecia.Trzeba je utrzymać a na to trzeba pieniędzy.Ja tam się cieszę, że mamy Euro 2012,załatwił je nam Leo.Pewnie jakby był Janas niczego by nie było, na mecze na pewno pojądę.Na mecz otwarcia do Warszawy,jeszcze na jakiś grupowy i na finał na Ukrainie.Marzy mi się po cichu Finał Polska-Ukraina
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 13:43 przez roma, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe Fajnie by bylo.Ja tez wbijam na jakis meczyk .Chloapki zbieramy kase do 1012 roku chyba zbierzecie na biletroma pisze:Marzy mi się po cichu Finał Polska-Ukraina
Alutek a słyszałeś o starej polskiej maksymie : Zastaw się a postaw się ?
Ja być może pojade na jakiś meczyk przecież to będzie w POLSCE
Ogólnie ciesze się co do wyboru naszej kandydatury choc musimy się napracować.
Ale boje się troche, że będą stadiony mistrzostwa itd. a za dwa-trzy lata na stadionach będą już tylko koncerty jakiś tokio hotel...
Oby tak nie było
Ogólnie ciesze się co do wyboru naszej kandydatury choc musimy się napracować.
Ale boje się troche, że będą stadiony mistrzostwa itd. a za dwa-trzy lata na stadionach będą już tylko koncerty jakiś tokio hotel...
Oby tak nie było
Zapraszam do mojej galerii
Na stadionach grają tylko wielkie gwiazdy, zarówno piłkarskie, jak i muzyczne...zioomus pisze:na stadionach będą już tylko koncerty jakiś tokio hotel...
Co do EURO 2012 to co mam powiedziec, bardzo sie ciesze. Pojade na mecz na pewno bo bedzie za 5 lat, czyli bede mial o 5 lat wiecej niz teraz. Bo wygrana w wyborach t,,o duży pikuś, jeszcze większym problemem jest zbudowanie stadionów i zorganizowanie całej imprezy. Jest też dobra wiadomość, EURO 2012 bedą już za kadencji innego polskiego prezydenta, którego wybiorą niektórzy z nas...
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
niekoniecznie innegoYakoob pisze:est też dobra wiadomość, EURO 2012 bedą już za kadencji innego polskiego prezydenta, którego wybiorą niektórzy z nas...
ja w euro upatruję nadziei na lepsze drogi, sport mi zwisa
Kod: Zaznacz cały
<a> Co właściwie znaczy słowo Ubuntu?
<b> W starym afrykańskim narzeczu: "nie umiem zainstalować Debiana"
W sumie, to tych stadionów mogliby nie budować. Mi, tak jak princowi, dorgi wystarczą.
Pozatym wątpię, czy taką Lechię Gdańsk będzie stać utrzymać taki stadion.
Pozatym wątpię, czy taką Lechię Gdańsk będzie stać utrzymać taki stadion.
Hehe, ja też na mecze nie pojade, byle by w kraju zrobili porządek, np. j/w drogi.
A wiecie co ja bym chciał żeby były drogi, lotniska, zmodernizowane PKP i ich tabor wraz z szynami, boiska. A na samych mistrzostwach? Zeby w Iławie na zgrupowniu między meczami zatrzymała się jakaś znana reprezentacja może Hiszpanii ?
Taaa.. i niech jeszcze nam Iława Miasto zrobią na kształt Warszawy Głównej
A co nie chciałbyś ?
Taaa.. i niech jeszcze nam Iława Miasto zrobią na kształt Warszawy Głównej
A co nie chciałbyś ?
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2007, 13:51 przez jack ryan, łącznie zmieniany 4 razy.
spoko ja może do chorzowa bo mam bardzo blisko
No w sumie tak, po co zmieniać naszego prezydenta obecnego. Przecież ze swych obowiązków wywiązuje się znakomicie, umie mówić po polsku prawidłowo, jest świetnym politykiem i co najważniejsze jest inteligentny, w ogóle nie rozumiem dlaczego nie zmienią konstytucji i nie zrobią poprawki w sprawie zrobienia go dożywotnim prezydentem, bo 10 lat to za mało...mad_prince pisze:niekoniecznie innego
Co do euro 2012 pani Zyta G. "znalazła" 1mld funduszy które bedą przeznaczone na stadion ;]
[ Dodano: Czw 19 Kwi, 2007 15:05 ]
No w sumie tak, po co zmieniać naszego prezydenta obecnego. Przecież ze swych obowiązków wywiązuje się znakomicie, umie mówić po polsku prawidłowo, jest świetnym politykiem i co najważniejsze jest inteligentny, w ogóle nie rozumiem dlaczego nie zmienią konstytucji i nie zrobią poprawki w sprawie zrobienia go dożywotnim prezydentem, bo 10 lat to za mało...mad_prince pisze:niekoniecznie innego
Co do euro 2012 pani Zyta G. "znalazła" 1mld funduszy które bedą przeznaczone na stadion ;]
Po kiego ciula dajecie charakterystyke swoich komputerów w opisie?!
Co do kolei:
Będą modernizowane szlaki pomiędzy miastami, gdzie rozgrywane będą mecze. Trasy będą przystosowane do prękości 160 km/h.
Warszawa - Trójmiasto
Warszawa - Poznań
Wrocław - Poznań
Poznań - Szczecin
Warszawa - Łódź
Warszawa - Kielce
Będą modernizowane szlaki pomiędzy miastami, gdzie rozgrywane będą mecze. Trasy będą przystosowane do prękości 160 km/h.
Warszawa - Trójmiasto
Warszawa - Poznań
Wrocław - Poznań
Poznań - Szczecin
Warszawa - Łódź
Warszawa - Kielce
Dodam tylko, że nie dostaniemy ani grosza z Unii dodatkowo. Trzeba się bedzie zmieścić w tym, co już dostaliśmy
Mi po cichu marzy się wyjście Polaków z grupy. Jak wyjdą to mi do szczęścia więcej nie trzeba.roma pisze:Marzy mi się po cichu Finał Polska-Ukraina
Mi tam nie zależy na wygranej Polaków, bo i tak nie wygrają, a stadiony nie przydadzą się poza niczym innym jak mecze reprezentacyjne lub jakieś duże imprezy piłkarskie, bo na pewno nie będą na nich grać np. Lechia Gdańsk xD.
Założę się, ze jak będę już pełnoletni za te 5 lat i później, to będą zwiększać podatki na utrzymanie stadionów, bo drogi będą i tak musiały wytrzymać 60 lat, tak jak obecne.
Wg. mnie Euro 2012 w Polsce i Ukrainie nie zmieni nic w mojej mentalności i świata poza tym, że Hiszpanie i inni dowiedzą sie gdzie te kraje leżą.
Oto moja refleksja.
Założę się, ze jak będę już pełnoletni za te 5 lat i później, to będą zwiększać podatki na utrzymanie stadionów, bo drogi będą i tak musiały wytrzymać 60 lat, tak jak obecne.
Wg. mnie Euro 2012 w Polsce i Ukrainie nie zmieni nic w mojej mentalności i świata poza tym, że Hiszpanie i inni dowiedzą sie gdzie te kraje leżą.
Oto moja refleksja.
Semper in altum
No właśnie... Oczywiście Włochy twierdzą że zapłaciliśmyjack ryan pisze:Aleśmy Włochom dali bobu.
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Czytając niektóre wasze posty zrobiło mi się przykro. Sami pesymiści a nikt nie pomyślał że jeśli dostaliśmy Euro to może uda nam się zaistnieć w Lidze Mistrzów czy Pucharze UEFA ? Tak, ja wiem nasze zespoły są do kitu ale może Michel Platini dając nam jedną szanse da też drugą poprzez reformę rozgrywek pucharów. Mam na myśli to, że bogate kluby się bogacą a kluby nie mogące się przebić stoją w miejscu, a jeśli już przebiją się, co jest rzadkością czasem potrafią zaskoczyć, choć faktem jest, że niektóre z nich pochodza z bogatych lig np. Vilareal, czy AS Monaco. Sorry za offtop ale otrzymując Euro UEFA w osobie Platiniego mimo wg nieoficjalnych doniesień (wg WP.PL) głosował za Włochami to jego hasłem wyborczym było otwarcie się na wschód zarówno finansowo jak i sportowo. Miejmy nadzieję że coś się zmieni. Pesymizm, to takie Polskie. Fakt też z natury jestem pesymistą, ale jeśli Polacy mają siekeirę nad łbem to potrafią się zjednoczyć i zrobić co trzeba.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2007, 10:58 przez jack ryan, łącznie zmieniany 1 raz.