[szukam] spolszczenia do F1 Challange KRC 2007
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Jak w temacie szukam spolszczenie do tej gry bo mam ją po niemiecku i nic z niej nie czaje.
Re: [szukam] spolszczenia do F1 Challange KRC 2007
Kolejny pirat prosi o spolszczenie i nie chcę słyszeć, że się mylę, bo niemieckojęzyczna wersja F1 kiedyś tam pojawiła się w necie...
A tak poza tym, co tu czaić, ściągnij spolszczenie F1 Challenge 99-02 i wklej do gry, to są te same gry tylko wersja krc 07 jest ciutkę zaktualizowana, wszak jest Kubica, będziesz miał spolszczone napisy, a jak masz i F1 99-02 to możesz wkleić pliki z głosem komentatora itp, z folderu Audio/Commentary znajdujące się w folderach "Pws" oraz "Tv". nie będzie wtedy niemieckiego.
A tak poza tym, co tu czaić, ściągnij spolszczenie F1 Challenge 99-02 i wklej do gry, to są te same gry tylko wersja krc 07 jest ciutkę zaktualizowana, wszak jest Kubica, będziesz miał spolszczone napisy, a jak masz i F1 99-02 to możesz wkleić pliki z głosem komentatora itp, z folderu Audio/Commentary znajdujące się w folderach "Pws" oraz "Tv". nie będzie wtedy niemieckiego.
a może pan matucha12 ma originalną z niemiec,
AMD Athlon 64 3200+, 1,5GB DDR II 533mhz, Giga-B 9600GT 512mb DDR III/250bit, Dysk WD 160 GB, Pł.Główna Gigabyte M55S-S3, Windows Xp SP 2
wątpię czy <font color=red><b>w ogóle</b></font> wersja F1 Challenge Kruza Racing Clan 2007 jest oryginalną wersją samą w sobie, wszak widziałem, że nawet kursor gdy trzeba czekać na wgranie się gry ma w sobie malutkie cyferki 2006 a wstawka poprzedzająca grę jest skopiowana z EuroSportu, więc jeszcze raz napiszę to co napisałem wcześniej, kolejny pirat prosi o spolszczenie,piotr3339 pisze:a może pan matucha12 ma originalną z niemiec,
ale, może i ma koleś grę oryginalną ze stadionu w Warszawce, lub gdzie tam <font color=red><b>w ogóle</b></font> sprzedają piraty, lecz na bank pewne, ze ściagnął sobie z netu