Problem z zaisntalowaniem gry Stalker

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 20 kwie 2007, 18:35

Re: Problem z zaisntalowaniem gry Stalker

O stachu ty to jesteś żywym dowodem że jesteś DZIECK NEO istnieją. Widziałem twoją rozmowe z Romą jak forum zostało "hackniete" xD Jakbyście to zobaczyli to e śmiechu leżycie na ziemi, ale nie będę go upokarzał. Dobra nie offtopuje już bo warna zarwe.

CO DO GRY:
Spróbuj załadować obraz w DAEMONIE i skopiować z niego na dysk zawartość i dopiero potem instalować. Jeżeli wszystkie pliki zgrają się bez problemu to nie powinno być problemu z instalką.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, 18:36 przez jakub1991, łącznie zmieniany 1 raz.

<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 20 kwie 2007, 18:43

jakub1991 pisze:Spróbuj załadować obraz w DAEMONIE i skopiować z niego na dysk zawartość i dopiero potem instalować. Jeżeli wszystkie pliki zgrają się bez problemu to nie powinno być problemu z instalką.
wątpię, że to coś pomoże, być może na płycie jest nieodwracalny błąd, lub ma coś z napędem, nic to nie da.Sprobuj popytać kumpli, niech ci ktoś pożyczy napęd, może to coś pomoże, a jeśli nie i naprawdę masz orginał( ja nie powiedziałem że nie ;)) to skontaktuj się z wydawcą, jeśli nie nikt inny to oni na pewno
<<

jakub1991

Post autor: jakub1991 » 20 kwie 2007, 19:04

grzecho pisze:wątpię, że to coś pomoże, być może na płycie jest nieodwracalny błąd
I właśnie na podstawie tego, oczywiście o ile takowy błąd zaistnieje, będzie wiadomo czy problem leży po stronie płyty. Najlepszym rozwiązaniem będzie zadzwonienie do CDPROJEKTU i zareklamowanie płyty, powinni wymienić na nową...nie powinni, lecz muszą !!!
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2007, 19:04 przez jakub1991, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 20 kwie 2007, 19:11

MagnuM właśnie przyszło mi coś do głowy... wywal nakładkę Visty
<<

MagnuM

Post autor: MagnuM » 20 kwie 2007, 19:48

Prawde mówiąc, dawno już to zrobiłem, ale z Visty pozostało już tylko muzyczka, tapety i theme. Być może gdzieś znajdują się jeszce jakies pliki;-(
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 20 kwie 2007, 19:50

MagnuM pisze:Prawde mówiąc, dawno już to zrobiłem, ale z Visty pozostało już tylko muzyczka, tapety i theme. Być może gdzieś znajdują się jeszce jakies pliki;-(
to nie wiem...
ale dlaczego nie wchodzi w rachubę zajscie z dyskiem do kumpla?
<<

MagnuM

Post autor: MagnuM » 20 kwie 2007, 20:22

Żartowałem, był dziś z dyskiem kolega , ale jak podłączylismy jego dysk, ustawilismy bootowanie z jego , to nie działała mysz;-/ A koleś musiał szybko lecieć i piździe*;-(
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 20 kwie 2007, 20:31

MagnuM pisze:był dziś z dyskiem kolega
nie tak! to Ty masz isc ze swoim dyskiem do kolegi i z jego kompa zainstalowac stalkera na swoj dysk.kapujesz?
<<

MagnuM

Post autor: MagnuM » 21 kwie 2007, 22:14

Dziwne, sciagnelem demo z ciekawości i demo działa.... hm... na dodatek ustawilem max detalky i żadnej zwiechy, żadnych ścin;p
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 22 kwie 2007, 10:30

wiec masz uszkodzoną płytę.skontaktuj się z CD Projekt, niech ci wymienią.