Telefon do 480 zł
Podoba mi się SE W300i. Ma slot pamięci i ładny jest. Czy możecie mi coś więcej o nim powiedzieć lub podać oferty innych telefonów podobnej klasy na allegro. Pozdrawiam i dziękuje.
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
Oba mają VGA 0.3 Mpixstand_up pisze:jakub1991, dzieki. Nawet fajne telefony. A wiesz może jakie mają apraty (ile mpx itp.)
Jeżeli kupujesz telefon po to żeby robić fotki to pier*olnij się w łeb. Jak chcesz robić zdjęcia to kup cyfrówke za 1000zł.stachu_94 pisze:oby dwa mają 0,3 MPX czyli najmniejszy
No też fajna. Ale coś na allegro podejrzanie tanio chodzi...pewnie ma wszystko, ale to nie jest jakieś super (nie wiem czy mnie dobrze zinterpretujecie)Nokia 6680 w plusie na abonament 24 miesiące po 25zł.
Inne symbiany podobnie chodzą, nie ma w niej nic wadliwego, a jeżeli zależy ci na 'bajerach', to poszukaj jakiegoś używanego na allegro (chyba, że w gre wchodzą tylko nowe to odpada)jakub1991 pisze:No też fajna. Ale coś na allegro podejrzanie tanio chodzi...pewnie ma wszystko, ale to nie jest jakieś super (nie wiem czy mnie dobrze zinterpretujecie)Nokia 6680 w plusie na abonament 24 miesiące po 25zł.