[szukam] thief 3 deadly shadow
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
- Poprzednia
- 1
- 2
wujku dakej nie ma zadan trzebaby bylo skombinowac jaakis program do otwierania plikow z contenta ci co wiedza jak proszeni sa o kontakt w tym poscie
Re: [szukam] thief 3 deadly shadow
to jest link z plikami które /jeśli dobrze pamietam/ po rozpakowaniu trzeba wrzucić do folderu /maps
http://rapidshare.com/files/25103867/Nowy_folder.rar
to juz ostatnie pliki które wrzucam. po prostu nie chce mi sie marnować na to czasu. gra kosztuje 20zł... druga sprawa: prawdopodobnie tak jak mówiłem żeby wszystko działało, trzeba podmienić cały folder sounds. sami sobie zobaczcie ile ma pojemności....
http://rapidshare.com/files/25103867/Nowy_folder.rar
to juz ostatnie pliki które wrzucam. po prostu nie chce mi sie marnować na to czasu. gra kosztuje 20zł... druga sprawa: prawdopodobnie tak jak mówiłem żeby wszystko działało, trzeba podmienić cały folder sounds. sami sobie zobaczcie ile ma pojemności....
AMD Athlon 3800+; Galaxy GeForce 7600GS 256MB DDR3; 1024MB DDR2 Kingmax; Samsung 250GB SATAII
tu jest spolszczenie do thief 3 na 100% działające
nie ma tam instrukcji, ale o ile pamiętam jest w archiwum folder contempt albo t3, który trzeba po prostu wkleić do folderu z grą i jeszcze jakieś 3 inne pliki. Jeden z nich trzeba chyba wkleić do folderu Maps? Ale najlepiej skorzystać z wyszukiwarki systemowej i wtedy podmienić pliki
U mnie działało
Kod: Zaznacz cały
http://www.gigasize.com/get.php/441621/Thief3Plj7CT.rar
pass: crackers-team.net
U mnie działało
Ostatnio zmieniony 9 kwie 2007, 22:13 przez KarolTom, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wkleilem jedno i dugie i wiecie co wam powiem..................................
...to jest spolszczenie do thief 3 na 100% działające wszystko jest zadania i polskie znaki
...to jest spolszczenie do thief 3 na 100% działające wszystko jest zadania i polskie znaki
bawilem sie kiedys jakims spolszczeniem i okazalo sie ze straznik cos mowil a tekstu nie bylo ......sprawdz dokladnie.
To spolszczenie działa na 100%. Sam kiedyś grałem na nim. To jest to sławetne, oryginalne spolszczenie zrobione przez fanów.... proponuje zrobić 'setupik' i zamieścić na Portalu, by cała nasza PCtowa brać mogła z niego korzystaćLucas McFly pisze:bawilem sie kiedys jakims spolszczeniem i okazalo sie ze straznik cos mowil a tekstu nie bylo ......sprawdz dokladnie.
zobaczymy jak działa to spolszcvz\enie własnei zainstalwoałem Thief i juz pobieram spolszczenie jesli działa w 100% to DZIEKI!!
EDIT: ludzie błagam wstawcie to na coś innego nawet na rapida!! bo ten transfer 20kb/s (mam neta 2MB!) mnie zabije... ;/ tak bym miłą to w 3min a tak musze 1h czekac...
EDIT: ludzie błagam wstawcie to na coś innego nawet na rapida!! bo ten transfer 20kb/s (mam neta 2MB!) mnie zabije... ;/ tak bym miłą to w 3min a tak musze 1h czekac...
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2007, 13:18 przez MaNi3k, łącznie zmieniany 1 raz.
KarolTom dzięki za linka wszystko działa
Mam ogromna prosbe. może ktos jeszcze raz wstawic to spolszczenie ?? Bede bardzo wdzieczny
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
...cos poszlo nie tak.
Mam prośbę, mógłby ktoś podać sposób instalacji? Bo chcę dodać spolszczenie na stronę...
Pobrałem plik, ale widzę że jest tam jeszcze jakiś plik WinUHA, czy trzeba go uruchamiać?
Sam nie mam tej gry, więc sprawdzić nie mogę
Pobrałem plik, ale widzę że jest tam jeszcze jakiś plik WinUHA, czy trzeba go uruchamiać?
Sam nie mam tej gry, więc sprawdzić nie mogę
win uha to program, którym są spakowane pliki w archiwum. po wypakowaniu mamy folder Contempt, albo t3, który jest łatwo podmienić, ale oprócz tego są jeszcze 3 pliki, z których podmienieniem może być problem. polecałbym, żeby znaleźć miejsca, gdzie trzeba je wkleić i poumieszczać je w odpowiednich folderach...
Jak chcesz dodać to na strone to radze ci zainstaluj winuha rozpakuj i zpakuj winrarem
Panowie macie problemy z tym spolszczeniem ???
Miabnowicie chodzi mi o to czy macie problemy z dzwiekiem, bo u mnie pojawiaja sie znikad jakies glosy itd.
Miabnowicie chodzi mi o to czy macie problemy z dzwiekiem, bo u mnie pojawiaja sie znikad jakies glosy itd.
...cos poszlo nie tak.
...cos poszlo nie tak.
Proszę Plik spakowany Rarem i umieszczony na wydajnym serwerze.
http://files.filefront.com/Thief_3_PLra ... einfo.html
http://files.filefront.com/Thief_3_PLra ... einfo.html
Iwan to spolszczenie spalszcza wszystko ?? Bo gdy je wgralem to cele misji sa po angielsku
...cos poszlo nie tak.
...cos poszlo nie tak.
Nie wiem, ja rozpakowałem pliki z tego spolszczenia co podaliście niżej i spakowałem Rarem, może pominąłem jakiś plik...