Problem z instalacją Jade Empire

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

logan7

Post autor: logan7 » 4 maja 2007, 23:39

Problem z instalacją Jade Empire

Mam problem z zainstalowaniem jade empire,w czasie instalowania instalacja jest przerwana i pojawia sie napis "błąd odczytu danych" sprawdzałem na innych kompach i jest ok.Żeby nie było zbędnych uwag gra jest oryginalna.

<<

Balrog84

Post autor: Balrog84 » 5 maja 2007, 00:50

Re: Problem z instalacją Jade Empire

logan7 pisze:Żeby nie było zbędnych uwag gra jest oryginalna.
to zglos sie z pomoca techniczna gry . taka podpowiedz :cisza:
<<

pchenski

Post autor: pchenski » 5 maja 2007, 13:40

po co ma się zgłaszać skoro na innych kompach instaluje się dobrze... (w pomocy tech, zaoferują mu wymianę płyty i problem będzie się powtarzał - lub często powtarzane gadki, zainstaluj najnowsze stery do wszytkiego, nowego biosa itp. a najlepiej zformatuj dysk.)

...

A tak <font color=red><b>w ogóle</b></font>, sprawdź może czy nie jest to wina cd-rom'u. Ja naprzykład mam dwa, a tylko z jednego mogę zainstalować aplikację w "moich dokumentach".
Ostatnio zmieniony 5 maja 2007, 13:43 przez pchenski, łącznie zmieniany 2 razy.
<<

Karol_UG

Post autor: Karol_UG » 6 maja 2007, 11:26

Jesli masz problem z zainstalowaniem plyty a na innych kompach sie instaluje to może oznaczac ze twoj naped DVD może byc wadliwy. Ja mialem podobnie, u szwagra chodzila plytka a na moim kompie nie!!! dopiero po wymianie DVDka na nowego problem sie rozwiazal. Pozdrawiam

PS. Sprawdz na innym DVD u siebie w komputerze jesli masz taka mozliwosc.
<<

logan7

Post autor: logan7 » 6 maja 2007, 12:03

Dzięki za podpowiedzi ale próbowałem na 3 różnych napędach dvd i dzieje sie to samo.