Program do gier
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
słuchajcie bo mam pewien problem troche z grami troche ze sprzętem (sprzęt w podpisie
) więc poszukuje jakiegoś programu który mi polepszy wygląd gry na moim kompie ale żeby robił tak też żeby gra się nie zacinała
proszę aby programy były po polsku i proszę dołączać instrukcje do programu. PROSZĘ O PROGRAMY PO POLSKU 
Re: Program do gier
zainstaluj sterowniki Omegi(omegadrivers.net)...
mozna zauwazyc różnicę...
mozna zauwazyc różnicę...
...nie ma programu ktory polepsza jakosc gier.jedynie tweakery, ale nie ma ich do kazdej gry.
Szukasz programu który polepszy jakość obrazu w grach i jednocześnie gra będzie chodziła płynniej?
Przecież to są dwie kwestie wykluczające się nawzajem!
Przecież to są dwie kwestie wykluczające się nawzajem!
To mój tysięczny post (jako pierwszego zresztą użytkownika na tym forum
) Więc wypadałoby napisać coś mądrego...
A więc stachu, nie znajdziesz programu, który polepsza grafikę i przyspiesza działanie gry. Kup nowy monitor i kartę graficzną
Ale do rzeczy, możesz użyć Game XP, program optymalizuje Win Xp pod kątem gier. Wprawdzie nie jest po polsku, ale skompikiwany on nie jest
http://www.portal24h.pl/component/optio ... nfo/id,58/
A więc stachu, nie znajdziesz programu, który polepsza grafikę i przyspiesza działanie gry. Kup nowy monitor i kartę graficzną
Ale do rzeczy, możesz użyć Game XP, program optymalizuje Win Xp pod kątem gier. Wprawdzie nie jest po polsku, ale skompikiwany on nie jest
http://www.portal24h.pl/component/optio ... nfo/id,58/
widać dziecko _-_ na innych forka kolesie mają po 17 k postów i nie robią z tego święta...To mój tysięczny post (jako pierwszego zresztą użytkownika na tym forum) Więc wypadałoby napisać coś mądrego...
stachu, jest wiele programów optymalizujących system, które możesz znaleźć na forum... jest też kilka łatek które optymalizują i ustabilniają działanie gry