[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
[Problem] Sieć bezprzewodowa (brak połączenia) - .::Forum.Portal24h.pl::.

[Problem] Sieć bezprzewodowa (brak połączenia)

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

Tom

Awatar użytkownika

Topic author

Profesor Świata

Post autor: Tom » 29 maja 2007, 16:20

[Problem] Sieć bezprzewodowa (brak połączenia)

Mam uporczywy problem z siecią bezprzewodową. Mianowicie, gdy komputer wyłączy się z gniazdka i włączy powtórnie komp nie chce się połączyć z routerem (drugi komp nie ten co teraz z niego pisze na tym wszystko jest wporządku)
Dopiero jak wyłącze karte, a potem kompa na jakieś 5-10 min (czasami nawet ponad 30min) i włącze go powtórnie i sieć bezp[rzewodową dopiero się łączy :/
Ostatnio wymieniłem ram z 333MHz na 400MHz to na troche pomogło, że nie trzeba było nawt kompa wyłączać. A teraz to wróciło. Wie ktoś czym mo<font color=red><b>ż</b></font>e to być spowodowane? Ten problem jest już dosyć długo i bardzo mnie irytuje :/
rzeczywiście, intrygujące. Ale mnie to by bardziej irytywoła niż intrygowało :)

Z góry THX
Ostatnio zmieniony 22 cze 2007, 13:34 przez Tom, łącznie zmieniany 2 razy.

Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...