[szukam]Poradnik CSI:Kryminalne zagadki Miami

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

GosiaLT1980

Post autor: GosiaLT1980 » 31 maja 2007, 09:00

[szukam]Poradnik CSI:Kryminalne zagadki Miami

Jak w temacie, szukam poradnika do w\w gry. Za wszelkiej maści pomoc z gry dzięki :zdrowko:

<<

Machina

Awatar użytkownika

Średnio zaawansowany

Post autor: Machina » 31 maja 2007, 17:18

Re: [szukam]Poradnik CSI:Kryminalne zagadki Miami

Tu masz poradnik do tej gry. Jeśli niebędziesz wiedziała co kliknąć napisz ;)

[KLIKNIJ ABY OTWORZYĆ PORADNIK]
Mój nick w CS'ie: KorniLow . Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół w steam'ie szukaj mnie pod nickiem: kornilow
<<

GosiaLT1980

Post autor: GosiaLT1980 » 31 maja 2007, 22:04

Taa, fajnie, ale tyle to ja potrafię wyszukać w Googlach :dobani: Ma ktoś może pełną wersję, za którą nie muszę płacić??
<<

Machina

Awatar użytkownika

Średnio zaawansowany

Post autor: Machina » 1 cze 2007, 12:19

Wiem, i co z tego że szukałem w GOOGLACH ale, liczy się to że próbuje ci pomóc. :/

Dobra, a co do tego poradnika to tak w ogóle to tam masz (chyba) cały poradnik. Niemusisz go pobierać ani drukować bo to poradnik on-line. :luka: Aha, więc niemusisz za niego płacić.
Ostatnio zmieniony 1 cze 2007, 12:21 przez Machina, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój nick w CS'ie: KorniLow . Jeśli chcesz mnie dodać do przyjaciół w steam'ie szukaj mnie pod nickiem: kornilow
<<

GosiaLT1980

Post autor: GosiaLT1980 » 1 cze 2007, 13:39

Doceniam to że chcesz pomóc ;) Jednakże na stronie gier on-line nie ma zazwyczaj darmowych, pełnych wersji poradników. Jest tak też w przypadku poradnika do poszukiwanej przeze mnie gry: jest przykładowy opis do pierwszej misji z sześciu, resztę mogę wykupić poprzez np. sms. Tak więc tego typu pomoc jest zbędna :kwasny:

[ Dodano: Sob 02 Cze, 2007 08:55 ]
Coś chyba forumowicze nie są zbyt skłonni do pomocy ;) więc musiałam poradzić sobie sama. Dla tych, którzy też poszukują tego poradnika:

Kod: Zaznacz cały

http://www.sendspace.com/file/ts18vj

Poradnik się znalazł, więc temat do zamknięcia
Ostatnio zmieniony 2 cze 2007, 08:55 przez GosiaLT1980, łącznie zmieniany 1 raz.