[Problem] z zanikaniem obrazu w odtwarzaczu MP3
Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.
• Strona 1 z 1
Witam! Mam problem z moim odtwarzaczem MP3. Kiedy leży nieużywany przez jakiś czas to wszystko jest wporządku, ale jak się go używa to ekran co minute "zanika" aż nic nie mozna przeczytać, po prostu pusty ekran, tak jagby była wyłączona. Z softem nic nie kombinowałem. Mam odtwarzacz D-vave (no name) i proszę o pomoc
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie
Re: [Problem] z zanikaniem obrazu w odtwarzaczu MP3
u mnie tez tak było.. po prostu pozyczyłem kumplowi, a ten łepek nie potrafił wgrywać utworów i bezposrednio wyciągał urządzenie ze slota USB, bez wcześniejszego odłączenia sprzętu w masowym urządzeniu magazynującym. Może tez tak robiłes, i przez to ci teraz zanika, bo mi właśnie też zanikał przez takie coś. Albo gdzieś ci spadł po prostu i się cos porąbało. Ja miałem jeszcze gwarancje i mi nowego softa wgrali i to pomogło, wiec jeśli masz jeszcze gwarancje, to idź im odnieś, a jeśli nie, to daj wgrać nowego softa. To powinno załatwić problem.
albo spróbuj także sformatować mp3, wgrać utworu i odłączyć(prawidłowo) sprzęt. może pomo<font color=red><b>ż</b></font>e
Ocelot, Tak walnołeś że aż musiałem to 2 razy przeczytać
To właśnie miałem zaznaczone. Czyli nie musze odłączać odtwarzacza najpierw od systemu. Pokombinuje jeszcze z trym softem. Jak narazie niewiem jak znaleźć do niej softa bo wkońcu no name. Sformatuje później jak zgram całą muzyke na kompa.Optymalizacja szybkiego usuwania
To usuwanie wyłącza buforowanie zapisu na dysku i w systemie Windows, więc miożna odłączyć to urządzenie nie uzywając ikony Bezpieczne usuwanie sprzętu.
Miałem troche inny problem, ale może ten sposób pomo<font color=red><b>ż</b></font>e.
Gdy włączałem MP3 to sie włączała, ale jak brałem na muzyke to zaraz był jakiś ERROR i MP3 sie wyłączało.
Sformatowałem ją w systemie FAT (Nie FAT32!!) i pomogło!
Tylko podczas formatu jak nie zaznacałem opcji "SZYBKI FORMAT" czy jakoś tak. Więc lepiej ty też tego nie zaznaczaj.
Spróbuj tego sposobu może pomo<font color=red><b>ż</b></font>e.
Gdy włączałem MP3 to sie włączała, ale jak brałem na muzyke to zaraz był jakiś ERROR i MP3 sie wyłączało.
Sformatowałem ją w systemie FAT (Nie FAT32!!) i pomogło!
Tylko podczas formatu jak nie zaznacałem opcji "SZYBKI FORMAT" czy jakoś tak. Więc lepiej ty też tego nie zaznaczaj.
Spróbuj tego sposobu może pomo<font color=red><b>ż</b></font>e.
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
Tom, sformatowałem z poziomu FAT16, nic nie pomogło. Dopiero dzisiaj otworzyłem odtwarzacz i wyczytałem wszystko z trzech kości.
Największa kość (dysk flash??)
Hyni KOR
HY27UT084GZM
TPCB 636AA
Mniejsza kość (nie wiem co to)
ATJ2091N
FA331DB CBA
Najmniejsza kość (nie wiem co to)
SPT (W kółeczku)
SP3767HN
06KS58
I teraz pytanie... czy z tymi danymi w końcu znajde softa do niej?? google nic nie pomogło, nie istnieje czy cuś??
Największa kość (dysk flash??)
Hyni KOR
HY27UT084GZM
TPCB 636AA
Mniejsza kość (nie wiem co to)
ATJ2091N
FA331DB CBA
Najmniejsza kość (nie wiem co to)
SPT (W kółeczku)
SP3767HN
06KS58
I teraz pytanie... czy z tymi danymi w końcu znajde softa do niej?? google nic nie pomogło, nie istnieje czy cuś??