Przedstawialnia ze zdjęciami
Tworzymy jedną, wielką społeczność forumową, więc chyba poznac się bliżej wrzucajcie tu swoje fotki (góra 3! chyba że będą to same linki, to mozna więcej) albo linki do galerii z Waszymi zdjeciami i piszcie, czym się interesujecie, opiszcie się itd itp.. Ponieważ temat zakładam na szybko, więc nei mam jeszcze przygotowanych zdjęc (pomniejszonych) więc dodam je później (czyt. jakieś 10 min)
Mam na imię Kamil, mam dwadzieścia lat (tak gdyby ktoś nie zauważył ) Studiuję metalurgię na Wydziale Inżynierii Procesowej, Materiałowej i Fizyki Stosowanej Politechniki Częstochowskiej.
Moim ulubionym gatunkiem muzycznym jest rock i jego odmiany, ale słucham każdej muzy, nie lubię tylko polskiego h-h. Przed studiami chodziłem do I L.O. im. J. Słowackiego w Częstochowie do klasy o profilu niemiecki-informatyka (dziwny twór:))
Lubię rózne gatunki filmowe, oprócz romansów, melodramatów i takich tam na faktach, co na TVN lecą
Mam 194 cm wzrostu, czarne włosy i szare oczy (ale to to na zdjęciu zobaczycie ) jak mi się coś przypomni, to jeszcze dopiszę.