Spider-Man 3 Pc - wasze wrażenia
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Co uważacie o grze Spider-man 3? Według mnie jest fajna ale ma pare minusów: okropna praca kamery, wymagania przez które gra tylko na minimalnych ustawieniach działa płynnie, długość misji i mało zadań związanych z fabułą filmu. A plusy: bardzo fajny system przemieszczania się, świetna oprawa audio-wiziualna, fajne bujki i możliwość zagrania czarnym spider-manem . Moja ocena: Bardzo dobra
Re: Spider-Man 3 Pc - wasze wrażenia
Spider - Man 3. Mam 88% gry zaliczone w misjach więc mogę się wypowiedzieć. Gra jest dobra. Grafika na wysokim poziomie. Bardzo zróżnicowane misje. Wymagania systemowe rzeczywiście wysokie. Na max. detalach w 1024x768 na moim komputerze potrafi mocno zwolnić w niektórych momentach. Ale te miasto jest bardzo duże i czasami zawiśniemy z widokiem na wiele budynków. Też czasami narzekałem na źle działające kamery które potrafiły w niektórych misjach przeszkodzić. Gra ogólnie jest wciągająca. Nie grałem w poprzednie części Spider Mana więc nie mogę porównać ten tytuł do poprzednich. Pozdrawiam
gra bombowa lepsza od 2 części
Nie jestem Aniołem bo mam duszę Diabła
To akurat jest oczywiste - druga część przygód człowieka - pająka na PC'a to okrojona wersja z konsol. Muszę przyznać niestety, że Spider - Man 2 to jedna z najgorszych gier jaka gościła na moim twardym dysku.Keira pisze:gra bombowa lepsza od 2 części
Jeśli chodzi o trzecią część to gra jest o wiele lepsza - grafika, misje i przede wszystkim: SWOBODA. Szkoda, że te wymagania takie wysokie - u mnie ledwo na średnich...
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''