[szukam] Devil May Cry 3
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] Devil May Cry 3
Nie ma chyba spolszczenia do tej gry.
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
W 2007 potrzeba sily obliczeniowej Pentium IV 3GHz aby odpalic Windows Vista
...cos poszlo nie tak.
...cos poszlo nie tak.
Zgadza się - jest pełna polska wersja. Ponieważ modyfikację przeszedł nawet plik EXE, wyciągnięcie spolszczenia Cenegi jest - na dzień dzisiejszy - niemożliwe. Chyba że ktoś to scrackuje. Sprawdzałem. Polski EXE nie chodzi z angielską płytką, nawet oryginalną. Dalej wrzeszczy o płytę.
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
spolszczenie juz prawie gotowe tylko go przetestuje i bedzie juz na necie
Cię chyba ozłocę! Na polskiej wersji nie da się zainstalować najnowszych patchy zawierających dodatkowe efekty grafiki! Jeżeli odpalisz w pełni spolszczenie na angielskiej, to masz moją wdzięczność jak w BANKU!
Moderatorzy są jak hemoroidy. Przez większość czasu siedzą w ukryciu, ale jak już wylezą, to jest tylko płacz i zgrzytanie zębów.
Spolszczenie:
Spolszczenie do gry Devil May Cry 3: Dante's Awakening - Special Edition
Do zainstalowania bedzie potrzebne 1 Gb miejsca na dysku , ale po instal;acji to miejsce sie zwolni z powrotem.
Czy dzialac beda jakies patcze to nie wiem, ale po zainstalowaniu spolszczenia gierka odrazu bedzie w wersji 1.1.0
Spolszczenie do gry Devil May Cry 3: Dante's Awakening - Special Edition
Do zainstalowania bedzie potrzebne 1 Gb miejsca na dysku , ale po instal;acji to miejsce sie zwolni z powrotem.
Czy dzialac beda jakies patcze to nie wiem, ale po zainstalowaniu spolszczenia gierka odrazu bedzie w wersji 1.1.0
Ostatnio zmieniony 16 cze 2007, 09:14 przez undying, łącznie zmieniany 1 raz.
Działa to spolszczenie u kogoś? bo u mnie nie.
U mnie dziala. To spolszczenie wymiata
W 1968 wystarczyla moc obliczeniowa 2 C-64 aby poslac rakiete na ksiezyc.
...cos poszlo nie tak.
...cos poszlo nie tak.
U mnie jest duże opóźnienie pojawiania się napisów w filmach. Borys666, proszę przedstawić screen jako dowód, że u ciebie działa.
U mnie to samo o u Delacroix-a duże opóznienie ale jakoś dałem rade ! A po za tym w cutscenkach wszystko idealnie z napisami PL ! Pozdrawiam i Wielkie dzięki za spolszczenie !
Duże opóźnienie jest tylko w intrze i pierwszych 2-3 filmikach. mam oryginalną od Cenegi i tak jest. Więc nie dziwcie się że i u wasDelacroix pisze:U mnie jest duże opóźnienie pojawiania się napisów w filmach. Borys666, proszę przedstawić screen jako dowód, że u ciebie działa.
Ja też mam oryginał od cenegi i pierwsze 2-3 filmiki na oryginale (z płytą) chodzą u mnie normalnie.
JA powiem tak - jak komuś nie pasuje spolszczenie to proszę je zrobić samemu albo jeszcze lepiej - KUPIĆ ORYGINAŁ!!
Dziękuję.
Dziękuję.