[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): AttValue: " or ' expected in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): attributes construct error in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Couldn't find end of Start Tag font line 3 in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Opening and ending tag mismatch: r line 1 and font in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 161: DOMDocument::loadXML(): Extra content at the end of the document in Entity, line: 3
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Utils.php on line 73: Attempt to read property "textContent" on null
Savy do Obliviona - .::Forum.Portal24h.pl::.

Savy do Obliviona

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

fifol14

Awatar użytkownika

Topic author

Początkujący

Post autor: fifol14 » 20 cze 2007, 09:30

Savy do Obliviona

Mam bardzo uciążliwy problem. Opowiem wszystko od początku:
Pewnego razu grałem w Obliviona z spolszczeniem i na pathu 1.1 . Wszystko chodziło. Kilka dni później musiałem sformatować dysk C gdzie znajdowały się savy. Zainstalowałem na nowo Obliviona. Bez spolszczenia i patha 1.1 , gdy klikam na New game gra się wyłącza! Gdy zaś zainstalowałem spolszczenie i patha gra chodzi do pewnego momentu: póki nie jestem zmuszony zejść do kanału (początek gry). Wczoraj miałem format wszystkich dysków i myślałem że to naprawi problem ale nie! Ściągnąłem savy z internetu i jak je wczytuje to one działają. Dlatego pomóc mi możecie tylko wy!!!
JAK MI pom<font color=red><b>ó</b></font>c:
Będę grał w grę na spolszczeniu i pathu aż dojde do kanału. Wtedy prześle komuś moje savy aby przeszedł przez te kanały na zewnątrz. Wtedy ten ktoś mi prześle savy i będę mógł grać dalej!

//Admin
Post nie jest miejscem do podawania swoich danych kontaktowych. Do tego celu są pola w Twoim profilu!

Racja. Temat do usunięcia, już ktoś mi pomógł :ok:
Ostatnio zmieniony 21 cze 2007, 17:23 przez fifol14, łącznie zmieniany 2 razy.