Najlepsze gry FPP XXI Wieku
Dla mnie Half-life 2 za bronie,grafike
Sin Episode Podobnie jak Half-life 2 grafika,akcja
P.S proszę o uzasadnienie
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Według mnie najlepszą polską strzelanką (z elementami skradanki) jest Call of Juarez, ale wiadomo - o gustach się nie dyskutuje. Jeśli już został poruszony temat Painkiller'a warto wspomnieć o szykującej się drugiej części...jack ryan pisze:Painkiller najlepsza polska naparzanka
Painkiller 2 okraszone podtytułem Overdose ukaże się już w październiku tego roku! Wszystko zawdzięczamy połączonym firmom JoWooD Productions Software AG oraz Mindware Studios - czeskiej ekipie, dzięki której dostaniemy możliwość powrotu do świata Painkiller’a. Wymieniony wyżej developer, znany jest z gry pt. Cold War : Szpieg Zimnej Wojny, która była produkcją całkiem przyzwoitą. Na podobieństwo pierwszej części tej jakże sławnej polskiej gry, tak i tutaj otrzymamy identyczną dawkę emocji. Do zwiedzenia czeka na Nas szesnaście rozbudowanych etapów, sześć wyjątkowych broni, około czterdziestu potworów do eksterminacji oraz przerażający bossowie.
W Painkiller 2: Overdose wątek fabularny będzie zgoła inny aniżeli w pierwszej części, różnić się będzie przede wszystkim główny bohater, którym nie będzie już Daniel Garner.