Misja 2 w HITMAN 2

Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!

<<

stand_up

Post autor: stand_up » 22 lis 2006, 16:04

Misja 2 w HITMAN 2

Gram w hitmana 2. Jest 2 misja. Uwolniłem więznia, i ide do wyjścia (trzeba bombe położyć zeby zwiac. Pochodze pod ten mur i nic. Nie pojawia mi sie żeby bombe podłożyć. Co robić?

P.S

ma ktoś poradnik do Hitmana 2 PDF?

<<

Globus23

Post autor: Globus23 » 22 lis 2006, 16:15

Re: Misja 2 w HITMAN 2

Misja 1- Anathema

-Zabij „Dona” (grubas z kijem do golfa) Giuseppe Guillani
-Zabierz mu klucze do celi z ojcem Vittorio
-Uratuj ojca Vittorio z celi w piwnicy.
-Opuść posiadłość

Uśpij listonosza, przebierz się w jego uniform, ukryj ciało i bocznym wejściem wejdź na teren posesji mafijnego bossa. Naprzeciw Ciebie są drzwi. Za chwilkę wyjdzie z nich strażnik. Uduś go z zaskoczenia. Wejdź do garażu (budynek naprzeciwko furtki, którą wszedł strażnik). Zabierz karabin snajperski i zasuwaj na pagórek. Wyczekaj chwilę, gdy „Don” będzie w najodleglejszym miejscu, za rogiem. Ustaw się dobrze i strzel mu w serce, gdy będzie się prostował po oddanym uderzeniu. Powinien spaść na dół. (Jeśli nie, będziesz musiał wejść na tylne podwórko i drabią wejść na dach, którym to dotrzesz do balkonu z bossem. Snajperka nie jest Ci już potrzebna. Zabierz kluczyk ze zwłok, który następnie ukryj gdzieś, skąd nie będą widoczne dla ochroniarzy kręcących się koło basenu. Opuść posiadłość przez bramę. Pozbieraj broń, wbij się w kubrak ochroniarza. Wejdź spacerkiem do piwnicy schodami. Posłuchaj, co Diana ma Ci do powiedzenia i opuść to wrogie Ci miejsce.

Misja 2 - St. Petersburg Stakeout

- Otwórz szafkę 137 i pobierz swój ekwipunek.
- Zabij generała
- Ucieknij metrem

Uduś cywili lub uśpij ich. Idź do szafki 137 i zabierz swoją broń. Noktowizor możesz zostawić. Idź na górę, po drodze trafisz na drugą salę bagażową. Uduś tam strażnika i przebierz się w jego ciuchy. Otwórz pobliskie drzwi i kieruj się do północno-wschodniego wyjścia. Na powierzchni trzymaj snajperkę schowaną, a nikt nie będzie sprawiał zbyt dużych kłopotów. Ostrożnie skieruj się do zaznaczonego na mapie budynku. Napotkanych strażników omijaj szerokim łukiem, nie dopuszczając do bezpośredniej konfrontacji. W budynku idź na 3 piętro (nie licząc niewysokiego parteru). Uważaj jednak, bo w środku możesz się naciąć na jeszcze jednego strażnika. Poszukaj sobie otwartego okna i załatw właściwego generała. To ten po lewej stronie, leworęczny, łysy i pijący dużo. Dodatkowo generał nie pali papierosów. Uważaj tylko żeby nie zastrzelić kogoś jeszcze. Wróć teraz spokojnie do metra i zakończ misję.

Nie wiem o którą dokładnie ci chodzi. Pełna wersja na http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x= ... 7,2#igbody
<<

roma

Post autor: roma » 22 lis 2006, 16:17

tu masz jak przejść drugą misję

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
<<

stand_up

Post autor: stand_up » 22 lis 2006, 17:02

ok, dzieki Globus23, to www pomogło. Chodziło mi o 4 misje. Sorki za pomyłke.

[ Dodano: Sro 22 Lis, 2006 17:31 ]
Nie wiecie gdzie jest ta "skzyneczka z ekwipunkiem"
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 8 lip 2007, 12:05

Nie wiecie gdzie jest ta "skzyneczka z ekwipunkiem"
Pudełeczko (czarny kolor) z ekwipunkiem znajduję się za zielonymi konterenami z napisem "FCK". Po zabraniu go musisz wsiąść do ciężarówki i czekać, aż pojazd dojedzie do kolejnego podwórza.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''