Wybierz najgorszego NFSa!
Jeżeli zagłosowaliście na którąś część postarajcie się krótko uzasadnić swój wybór. Nie piszcie natomiast: "zagłosowałem na NFS xxx", bo takie posty bez uzasadnienia będą traktowane jako bezużyteczne.
Mój wybór:
Ja swój głos oddaję na NFS: Hot Pursuit 2. Why? Porażka na całej linii! Oprócz przyzwoitej grafiki nie ma w nim nic z prawdziwego NFSa. Po tej części seria NFS dla mnie umarła (Undergroundy to już nie NFS). HP2: brak widoku z kabiny, policja ma bolidy F1: przejeżdżam koło zaparkowanego radiowozu z prędkością prawie 200km/h, a po 5 sekundach ten sam radiowóz mnie wyprzedza (?!). Przykładów buraków w NFS: HP2 moge mnożyć i potęgować A na koniec dodam tylko że studio developerskie tworzące NFS: HP2 po premierze tej gry zostało rozwiązane (czyt. zwolnione)
*W ankiecie pominąłem NFS Motor City Online, oraz NFS 1&2 (zamieściłem je w wersji SE).
Jest już od dłuższego czasu, ale widzę że nie wszyscy nadal o nim wiedzą, więc przypominam o istnieniu na P24h.pl patcha (łatki) na poprawne działanie NFS Porsche 2000 (Unleashed) pod Windows XP i Win 2000, download z:
http://www.portal24h.pl/pobieralnia//Da ... _XP_Patch/