My tu rozmawiamy o demie (nieliczni zapewne mają już pełną wersję), a Codemasters szykuję już drugą część "Brudaska''. Cóż, to chyba była kwestia czasu, bo gry z nazwiskiem "latającego Szkota" w tytule zdobyły taką markę, że nawet bez czytania recenzji wiadomo, że nowa gra jest naprawdę wyjątkowa.
Codemasters Studios już teraz pracuje nad drugą odsłoną gry Colin McRae : DIRT. Jest to informacja bardzo zaskakująca, z uwagi chociażby na to, że część pierwsza swój debiut miała jakiś miesiąc temu. Ową rewelacje zaprezentował światu serwis IGN w którym to Matthew Horsman zaanonsował, że ekipa pracująca nad częścią pierwszą zamierza się wyzbyć wszelkich błędów prekursora, na które skarżyli się gracze oraz doprawić wszystko niezapomnianym trybem wieloosobowym. Sam multiplayer owiany jest tajemnicą, jednak twórcy zapowiadają, ogromną niespodziankę.
Colin McRae :DIRT zadebiutował w czerwcu tego roku na konsoli Xbox 360 oraz komputerach osobistych, okazał się świetną grą samochodową, której towarzyszyły kosmiczne wręcz wymagania sprzętowe (PC). Oby druga część nie przyniosła ze sobą jeszcze wyższych, gdyż wtedy 80% graczy a może i więcej, obejdzie się ze smakiem.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''