Problem z PESami
Kłopot z instalacją, działaniem lub przejściem gry? Pisz!
• Strona 1 z 1
Co zrobić aby przyspieszyć działanie Pro Evolution Soccerów. Wszystkie części tną się jakbym miał kompa sprzed 5 lat . Mój komp: Athlon 1,8 Ghz, nVidia GF 6200 128 MB DDR2, 768 MB RAM. Pomóżcie !!!
Re: Problem z PESami
Wymień karte graficzną i poszukaj troche na google na sstronach z modami google nie gryzie!!
To dziwne, że gra zacina Ci się na takim komputerze - uporządkuj system (np: defragmentacja), zmniejsz detale (głównie rozdzielczość) i wyłącz zbędne procesy na czas gry, które mogą znacznie spowalniać grę (antywirusy, Gadu - Gadu itp.).
Ostatnio zmieniony 16 lip 2007, 11:37 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 2 razy.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Mi na gorszym kompie chodziły pesy AMD sempron 1749 GHZ, Ati Radeon 9250 ,512Ram. Może masz jakiś syf na kompie przeskanuj anti wirem i anty spywarem.
Blinder, t0o niemożliwe. Ja mam tylko lekko lepszy komp i PES6 zamiata mi na full. Nie ustawiłes przypadkiem za wysokiej rozdzielczości, tak jak pisał MATchlesS. Spróbuj może nowsze sterowniki do karty graficznej. A inne gry jak chodzą?
Nie wiem co się dzieje Np. Most Wanted na full detalach chodzi aż miło, TOCA 3 (oczywiście nie na najwyższych detalach) też. A z tą rozdielczością to próbowałem, to samo z modami. Ściągnąłem sobie regulator detali. Grafa wygladała jak w FIFIE 98, a dalej się przycinało. Zrobię może formata to pomoże, mam nadzieję... Dzięki wam wszystkim za pomoc
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 23:08 ]
Osnośnie karty graficznej stachu zauważyłem, że Twoja nie jest wcale lepsza silnie od mojej: Twoja ATI - ok. 160 zł, moja - jakieś 130 - 140 zł. Chyba, że u Ciebie też się tnie
[ Dodano: Wto 17 Lip, 2007 23:08 ]
Osnośnie karty graficznej stachu zauważyłem, że Twoja nie jest wcale lepsza silnie od mojej: Twoja ATI - ok. 160 zł, moja - jakieś 130 - 140 zł. Chyba, że u Ciebie też się tnie
Format to ostateczność. Dał byś chłopakom pomyśleć to może byśmy coś poradzili.Blinder pisze:Zrobię może formata to pomoże