Problem z MP3 Player.

Wybór nowego sprzętu, problemy sprzętowe.

<<

Ocelot

Post autor: Ocelot » 27 mar 2007, 21:50

Problem z MP3 Player.

Witam!

Od niedawna jestem posiadaczem odtwarzacza MP3 i mam mały problem. Otóż nie mogę przesyłac plików ani z komputera do MP-trójki, ani z MP-trójki do komputera. Jescze wczoraj było to możliwe, a dziś gdy chciałem wgrac sobie nową muzykę, to wyskakiwał napis, ze nie można odnaleźć pliku żródłowego. Nie wiem co to może być. Proszę jeżeli coś wiecie, to pomóżcie!

z góry serdecznie dziękuję.

<<

Rafal560

Awatar użytkownika

Wysoko zaawansowany

Post autor: Rafal560 » 27 mar 2007, 23:00

Re: Problem z MP3 Player.

Ocelot, na dysku MP'trójki powinien się znajdować plik konfiguracji. Możego niechcąco usunołeś?? I powiedz czy możesz odsłuchiwać muzyke w MP'trójce z komputera. I zobacz czy przypadkiem nie zablokowałeś klawiatury przed wysyłaniem (Hold)
Pozdrawiam wszystkich czytających mój podpis, żyjcie długo i szczęśliwie :]
<<

Tom

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: Tom » 17 lip 2007, 17:25

Ocelot, jeszcze spróbuj sformatowac MP3'ójkę w zystemie FAT (nie FAT32!) czy innym jaki tam zaleca sprzedawca. Tytlko podcas formatu nie zaznaczaj opcji "SZYBKI FORMAT" czy coś takiego. Ja miałem podobny problem zrobiłem formata w systemie FAT i pomogło :)
Tutaj miała być jakaś mądra sentencja, ale Tom'owi się nie chciało...
<<

boman

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: boman » 17 lip 2007, 22:39

Tom pisze:Ocelot, jeszcze spróbuj sformatowac MP3'ójkę w zystemie FAT (nie FAT32!) czy innym jaki tam zaleca sprzedawca. Tytlko podcas formatu nie zaznaczaj opcji "SZYBKI FORMAT" czy coś takiego. Ja miałem podobny problem zrobiłem formata w systemie FAT i pomogło :)
Potwierdzam metodę Toma. Też miałem podobny problem i pomógł właśnie format odtwarzacza. Aha i co do formatu ty chyba powinieneś użyć jakiegoś specjalnego programu do tego typu spraw. Ja miałem dołączony takowy do Mp4. Weź pod uwagę, że windows robiąc format kasuje WSZYSTKIE dane. Wydaje mi się, że możesz skasować jakieś oprogramowanie (coś na pewno zarządza mp3) i wtedy to kiszka. Możliwe, iż w twojej Mptrójce nie ma czegoś takiego (ja mam Mp4 to tam jest takowy "system operacyjny", który daje mi graficzny dostęp do wielu funkcji). Tak czy siak powinieneś uważać.
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.