Najlepszy FPS w historii gier...
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
• Strona 1 z 1
Re: Najlepszy FPS w historii gier...
Ja zagłosowałem na Call of Duty 1 i 2. Spodobały mi się te cześci przez świetny klimat w tych grach. Grafika jest świetna. Nie grałem jeszcze w lepsze FPS'y
Trzeba było zrobić temat o najlepszych grach XXw., bo temat o najlepszych w XXI już jest, a jak wiadomo wiekszość chyba tylko grałą w FPS'y z XXIw. - trochę pomyśleć trzeba było. Dla mnie najlepszym FPS'em XXw. jest Quake III Arena - gra legenda, w którą do dziś gra wiele ludzi (w tym ja).
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
Ale nigdzie nie jest powiedziane, że chodzi tylko o XXI wiek. Specjalnie dodalem w tytule "... w historii".MATchlesS pisze:Trzeba było zrobić temat o najlepszych grach XXw., bo temat o najlepszych w XXI już jest.
Zdecydowanie Half-Life`y. Pierwszy Half-Life był rewolucją w świecie gier. Miał świetną fabułę, bardzo dobrą grafikę i klimat. jego następca nie był już może rewolucją, lecz na 101% rewelacją. Ogólnie cała seria trzyma najwyższy światowy poziom co potwierdzają nagrody przez nie zdobyte (1 - 50 nagród gra roku, natomiast 2 - 35).
It wasn`t impossible to build RAPTURE at the bottom of the sea. It was impossible to build anywhere else.
Jak dla mnie Duke Nukem 3D. Pierwszy fps 3 d w jaki grałem. Niedawno nawet go zainstalowałem w szkole to mi troche wspomnienia wróciły Cudo