[poszukuje] spolszczenia do gry Hitman Blood Money
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [poszukuje] spolszczenia do gry Hitman Blood Money
Uploadowałem jakieś(nie wiem jak działa i czy w ogóle działa):
Kod: Zaznacz cały
http://hosted.filefront.com/Simek1993/2017581
Ostatnio zmieniony 19 lip 2007, 20:14 przez Simek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego nikt nie zaproponuje pewnego spolszczenia, z pewnego źródła jakim jest Portal24h.pl?
Kod: Zaznacz cały
http://www.portal24h.pl/pobieralnia//Spolszczenia_do_Gier/Spolszczenie_do_gry_(G-I)/Hitman_Blood_Money_(Krwawa_Forsa)/
OBRAZKI PO SPOLSZCZENIU:Jest to spolszczenie do gry "Hitman Blood Money" w wersji nie zawierającej polskich znaków.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
Horhend, a czy to nie jest przypadkiem to spolszczenie przez które wysiada misja "Zabójstwo Kruka"?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2007, 20:10 przez BaKa, łącznie zmieniany 1 raz.
U mnie nic nie wywalało. W wersji 1.2 gierka bez zarzutów na powyższym spolszczonku
Powiem szczeże, że w gierkę grałem tylko tak, aby sprawdzić spolszczenie,BaKa pisze:Horhend, a czy to nie jest przypadkiem to spolszczenie przez które wysiada misja "Zabójstwo Kruka"?
trudno mi coś powiedzieć, czy w dalszej grze coś się z nim nie dzieje.
Ale skoro dyrko1991 twierdzi, że jest OK, to chyba jest OK .dyrko1991 pisze:U mnie nic nie wywalało. W wersji 1.2 gierka bez zarzutów na powyższym spolszczonku
Dla pewności spatchuj grę tak jak on ma - do wersji 1.2!
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,