Re: Ojciec chrzestny
W porównaniu do Mafii, rzeczywiście Godfather odstaje, ale można grać w niego grać bez większego bólu. A beznadziejne samochody(prowadzenie i grafika) nie mogą przekreślać gry.
Rozmowy o legalnych grach komputerowych.
Tak masz rację. I nie przekreślają. Problem w tym, że to gra nie ma tego czegoś co przyciągało do monitora. To oczywiście jest moje zdanie. Mi ona osobiście nie przypadła do gustu. A to, że komuś się podoba to nie powód do wstydu czy wyśmiewania tak jak w przypadku fanów Fify, którą lubieją osoby nie mające pojęcia o prawdziwym symulatorze. Nie chodzi mi tu o zachwalanie PESa tylko o to, że Ojciec Chrzestny nie jest totalnym niewypałem, może się tam co nie co podobać, np. klimat tworzony przez muzykę czy nie najgorsza fabuła. Ja jednak jestem bardziej wymagający i to nie wystarczy, żebym grze poświęcił cenne godziny, które tak czy inaczej zmarnujeAlkohol pisze:A beznadziejne samochody(prowadzenie i grafika) nie mogą przekreślać gry.
Kod: Zaznacz cały
The Godfather: The Don's Edition" to specjalne wydanie znanej już gry, które tym razem trafi na konsole PS 3. "The Don’s Edition" zawierać będzie oficjalny dodatek The Corleone Expansion Pack, poszerzający grę Ojciec chrzestny m.in. o nowe misje. Premiera gry pod koniec marca 2007 r.