Najlepszy Tony Hawk

Rozmowy o legalnych grach komputerowych.

Najlepszą częścią serii Tony Hawk jest:

Tony Hawk's Pro Skater 2
6
29%
Tony Hawk's Pro Skater 3
4
19%
Tony Hawk's Pro Skater 4
3
14%
Tony Hawk's Pro Skater: Underground 2 - World Destruction Tour
2
10%
Tony Hawk's Pro Skater: American Wasteland
6
29%

Liczba głosów : 21
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 21 lip 2007, 17:19

Najlepszy Tony Hawk

Pytanie oczywiste, ale niełatwe :] - przynajmniej dla mnie.
Moją ulubioną częścią Tony'ego Hawk'a była ta, oznaczona cyferką 3 (oddałem na nią głos). Oczywiście dużo humoru i fajne misje to podstwa - nie grałem w drugą część więc nie oceniam, ale według mnie czwarta to taki odgrzewany kotlet - prawie żadnych nowości w stosunku do poprzedniej części. Jesli chodzi o nowsze produkcje (Underground 2: World Destruction Tour i American Wasteland) to myślę, że są przekombinowane - owszem są nowe pomysły, ale jakoś nie podobają mi się. Jazda na BMX'e nie jest zbyt przyjemna (z porównaniem do deskorolki), chociaż przerywniki w Undergound'ie były całkiem fajne.
Jak zwykle czekam na Wasze wypowiedzi, komentarze oraz naturalnie głosy.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2007, 17:20 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.

MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 21 lip 2007, 17:31

Re: Najlepszy Tony Hawk

dla mnie najlepsza część to American Wasteland, podoba mi się to że można zejść z deski, podejść do kogoś i walnąć mu z dechy. Rzucić kogoś deską, również mazać sprejem, na rowerze jeździć i gra po polsku. Do tego super triki można robić na desce i fajne kody są na tą część, wtedy dopiero można szaleć :D
Ostatnio zmieniony 21 lip 2007, 17:32 przez szpon, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Piki

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Piki » 21 lip 2007, 17:57

Zdecydowanie THPS 3!

Najlepsza zdecydowanie trójeczka (Tony Hawk's Pro Skater 3), aczkolwiek nie grałem w THPS 2, a słyszałem, że również jest udaną grą. Dlaczego trójka, a nie 4, Underground'y czy AW? Pomijając to, że najlepiej odwzorowano samą jazdę na desce, muzyka! W THPS 3 jest ona dobrana wyśmienicie, niejednego kawałka z tej gry słucham w Winampie. Drugą sprawą jest klimat, którego już w THPS 4 zaczęło ubywać, i który moim zdaniem zaniknął całkowicie w American Wasteland. Zadania w THPS 3 niemal te same co w THPS 4, jednak dzięki powyższym atutom trójka przyciągnęła mnie do monitora znacznie bardziej i na znacznie dłuższy czas niż czwóreczka. Nie ma o czym mówić - THPS 3 rządzi w serii Tony Hawk's.
dla mnie najlepsza część to American Wasteland, podoba mi się to że można zejść z deski, podejść do kogoś i walnąć mu z dechy. Rzucić kogoś deską, również mazać sprejem, na rowerze jeździć
Przepraszam Cię bardzo, ale jeśli zwracasz uwagę na takie - za przeproszeniem - pierdoły, jak 'walki sposobem ulicznym' (czyt. "walenie kogoś z dechy" czy "rzucanie kogoś deską") lub mazanie spray'em (nie wspominając już o tym, że kręci Cię jeżdżenie rowerem w grze o skateboardingu) to dla Ciebie odpowiedniejszą grą będzie chyba GTA: San Andreas.

Pozdrawiam!
<<

grzecho

Mega Prof. Świata

Post autor: grzecho » 21 lip 2007, 18:02

szpon pisze:dla mnie najlepsza część to American Wasteland, podoba mi się to że można zejść z deski, podejść do kogoś i walnąć mu z dechy. Rzucić kogoś deską, również mazać sprejem, na rowerze jeździć
nie zapominajmy że gra nazywa się Tony Hawk's Pro SKATER, a nie fighter... nie myl tego...
moim zdaniem najlepsza część to także 3... nie będę się rozpisywał dlaczego bo poprzednicy jużto napisali ;)
<<

szpon

Awatar użytkownika

Mega Prof. Świata

Post autor: szpon » 21 lip 2007, 20:44

mam tony hawk's 2, 3, 4, undeground 2 i AW - grałem w każdą i wiem co napisałem
AW rządzi
<<

Piki

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Piki » 21 lip 2007, 22:02

Nieważne, czy wiesz, co napisałeś i w jakie części grałeś. Ważne, że dla Ciebie liczy się ilość zbędnych dodatków, takich jak atakowanie kogoś spray'em czy jazda na rowerze w grze z serii Tony Hawk's, a nie sama jazda na desce i realizm gry.
<<

88bonzo

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: 88bonzo » 22 lip 2007, 12:06

Tony Hawk's Pro Skater: Underground 2 - World Destruction Tour

Za innowacje, humor, ogromną ilość trików i możliwość tworzenia własnych, ciekawe mapy, rozgrywkę: story mode.
Zamyka zmęczone oczy świat. W oczach tych ostatni ogień zgasł, jego sucha twarz pomarszczona ...coraz mniej radosna ... coraz mniej zielona.
<<

zioomus

Awatar użytkownika

Profesor Świata

Post autor: zioomus » 22 lip 2007, 16:29

Tony Hawk's Pro Skater 3 - Ponieważ grałem oprócz niej tylko w dwie inne gry z tej serii i ta najbardziej mi przypadła do gustu. Uważam, że jest to pozycja obowiązkowa dla każdego miłośnika gier tego typu.
Zapraszam do mojej galerii :)
<<

hermiona

Post autor: hermiona » 27 lip 2007, 23:02

Podobnie jak wyżej piszący grałem do tej pory w trzy części TH's (THPS2 / THPS3 / THPS4) i podobnie jestem zdania, że THPS3 nie ma sobie równych. Zresztą po "trójeczce" Tony'ego dorwał syndrom NFS'a, czyli zdresienie.
<<

MajorQ

Awatar użytkownika

Zaawansowany

Post autor: MajorQ » 28 lip 2007, 16:24

THPS 2 najlepszy, najprzyjemniej się w niego grało, potem równie dobrze grało się już tylko w trójke. Od części czwartej seria jakoś podupadła, pograć się da ale to już nie to samo. No i w THPS 2 był najlepszy soundtrack :P
<<

Aligator

Post autor: Aligator » 30 lip 2007, 18:39

Tak jest. THPS 2 jest najlepszy...z większości gier w które grałem to pierwsze części były najlepsze...to samo z filmami ;)
<<

Piecia

Post autor: Piecia » 31 lip 2007, 11:19

Część druga jest bardzo fajna, lecz lepsza jest THPS 3, ma lepszą grafikę
<<

MATI31

Post autor: MATI31 » 2 sie 2007, 20:40

Nie wiem czemu ale mi najbardziej do gustu przypadł THPS 4. <font color=red><b>po prostu</b></font>.... wciagnal mnie na dlugie godziny. W THPS 4 chcialem jak najszybciej przejsc do nastepnej mapy, a w THPS 4 poprzechodziłem wszystkie zadania z wielką rpzyjemnością... Aha i na czym graliście??? Na padzie czy na klawiaturze???
<<

MATchlesS

Awatar użytkownika

Topic author

Mega Hiper Ultra Prof. Świata

Post autor: MATchlesS » 2 sie 2007, 20:47

MATI31 pisze:Aha i na czym graliście??? Na padzie czy na klawiaturze???
Wygodnie się gra na klawiaturze i właśnie na tym urządzeniu grałem - wystarczy, aby bez problemu przejść grę. Jeśli jednak chcesz doskonale opanować trudne triki warto pomęczyć się joypadzie...
Ostatnio zmieniony 2 sie 2007, 21:57 przez MATchlesS, łącznie zmieniany 1 raz.
MATchlesS = MTS = Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości. :-]
Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chcę. :-]
PC: AMD Athlon 64 X2 5200+ | 4 GB RAM | GeForce 9600 (512 MB; EVGA) | 250 GB Seagate | Creative SBS 240 | LCD LG 17''
<<

kubalo14

Post autor: kubalo14 » 3 sie 2007, 00:16

moim zdaniem fajne sa wszystki czesci tonego hawka i wiekszosc osób wie ze im nowsza wersja tym bardziej dziwna
(czy ktos skoczy 5 metrow w przod ??? albo wiecej )
ale i tak lubie ta gre .
kubalo14, :cool:

//Zmieniony przez MATchlesS
Używaj funkcji "Edytuj".
Ostatnio zmieniony 25 mar 2008, 19:59 przez kubalo14, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Simek

Post autor: Simek » 3 sie 2007, 12:44

Zagłosowałem na Tony Hawk's Pro Skater 2. Bardzo mi się przyjemnie grało w tę część. Gra bardzo mnie wciągła co ni emogę powiedzieć o trójce.
Ostatnio zmieniony 3 sie 2007, 12:45 przez Simek, łącznie zmieniany 1 raz.
<<

Piki

Awatar użytkownika

Ekspert

Post autor: Piki » 3 sie 2007, 13:28

MATI31 pisze:W THPS 4 chcialem jak najszybciej przejsc do nastepnej mapy, a w THPS 4 poprzechodziłem wszystkie zadania z wielką rpzyjemnością
:zdziwko:
MATI31 pisze:na czym graliście?
Grałem na klawiaturze, bo wtedy jeszcze nie miałem pada. Ale i tak nie można narzekać.