[szukam] Spolszczenia do Rainbow Six - Vegas
Jeżeli szukasz spolszczenia, chcesz o którymś porozmawiać lub podzielić się swoim tłumaczeniem.
• Strona 1 z 1
Re: [szukam] Spolszczenia do Rainbow Six - Vegas
Gierka w Polsce (wg Gry Online) jeszcze nie wyszła.. A nawet jak wyszła to miesiąc jeszcze nie minął
no to teraz już wyszła i bardzo proszę o spolszczenie do tej gry
Przyłączam się to prośby.Mam angielską wersję ,bo taką kupiłem(brakło cierpliwości).Mam nadzieję ,ze obejdzie się bez bzdetów o "wujkach" z Angli itp.Sam jestem wujkiem i to kilkakrotnym(a i z Angli tez mam gry choc kto nie widział to pewnie nie uwierzy).Chyba ,że ktos to spolszczenie zastrzegł jako własność -to sie pogodzę z tym ,że mam wersję angielską.
Niby gdzie "wyszła"? W którym sklepie widziałeś?KarolTom pisze:no to teraz już wyszła i bardzo proszę o spolszczenie do tej gry
Na stronce Cenegi premiera gry jest zapowiedziana na... no własnie nie ma ustalonej daty polskiej premiery!
Gra jest w "działe" Dalsze premiery, a znając Cenegę to może pozostać tam przez długi okres
Kod: Zaznacz cały
http://www.cenega.pl/katalog_gier.php?Typ=zapowiedzi
http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=7051
<font color=red><b>po prostu</b></font> nie ma z czego wyciągać! Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
szlachtowaniem i uciekaniem, niczego nie oferują. A przecież to nieprawda!
A więc gra została wydana w serri superseller po polsku.
Czy ktoś posiada spolszczenie lub polską grę?
Jeśli nie można wyciągnąć dialogów polskic wystarczą same napisy
Czy ktoś posiada spolszczenie lub polską grę?
Jeśli nie można wyciągnąć dialogów polskic wystarczą same napisy
Hej ja se chyba kupie Vegas po polsku z neta znalazlem oferte ze sklepu oryginalna gra po polsju z sepersellers za 38 zł !
http://mojepc.pl/index.php?ProductID=26988
jak myslicie,kupic? gierka jest fajna oplaca sie co nie?
http://mojepc.pl/index.php?ProductID=26988
jak myslicie,kupic? gierka jest fajna oplaca sie co nie?
Ma może już ktoś to spolszczenie.
Byłem niedawno na Ukrainie gdzie zakupiłem ichniego R6: Vegas (oryginał, 50 grywnich). Po zainstalowaniu okazało sie, że w podfolderach z grą znajdują się ukryte pliki z polskimi napisami. Niestety mowa już pozostała jedynie rosyjska. Jak poprawię te pliki tak aby w wersji angielskiej nie występowały krzaczki zamiast polskich znaków zamieszczę polonizacje. Czyli najpóźniej jutro.
Niestety nie udało mi sie dojść jaki znak jest odpowiedzialny za nasze polskie "ż", więc może sie zdarzyć, że gdzieś jednak jakiś krzaczek wyskoczy.
Niestety nie udało mi sie dojść jaki znak jest odpowiedzialny za nasze polskie "ż", więc może sie zdarzyć, że gdzieś jednak jakiś krzaczek wyskoczy.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 13:11 przez hermiona, łącznie zmieniany 2 razy.
hermiona, wrzuc na serwerka spolszczonko bez polskich znakow.....
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
Proszę bardzo. Jeżeli okaże się, że coś nie działa dajcie znać. Zrobię ewentualne poprawki. Ahas. Instalator zajmuje poniżej 100 kB.
POBIERZ Przy okazji problem literki "ż" już nie obowiązuje. Chociaż nie gwarantuję, że czegoś nie przeoczyłem
POBIERZ Przy okazji problem literki "ż" już nie obowiązuje. Chociaż nie gwarantuję, że czegoś nie przeoczyłem
Ostatnio zmieniony 24 lip 2007, 21:34 przez hermiona, łącznie zmieniany 1 raz.
WIELKIE BRAWOProszę bardzo. Jeżeli okaże się, że coś nie działa dajcie znać. Zrobię ewentualne poprawki. Ahas. Instalator zajmuje poniżej 100 kB.
DZAIŁA
Mimo, że nie wszystko zostało spolszczone (chodzi mi tu o wypowiedzi pomiędzy postaciami)
to spolszczone są prawie wszystkie napisy.
Ale prawdopodobnie jest to podyktowane tym, że w opcjach nie znalazłem czegoś takiego
jak WŁĄCZ NAPISY. W Polskiej wersji gry kwestia ta jest rozwiązana POLSKIMI DIALOGAMI MÓWIONYMI.
W spolszczeniu nie występuje polska czcionka, ale to nie przeszkadza bo nie ma żadnych
"krzaczków", po prostu zamiast np "ż" jest "z", albo zamiast "ć" jest "c" itd.
BRAWO I DZIĘKI
OBRAZKI PO SPOLSZCZENIU:
Przeglądając tytuły gier, można odnieść wrażenie, że poza strzelaniem, gonieniem,
Dobra robota hermiona, rowniez składam podziekowania
::: Ścieżka sprawiedliwych prowadzi przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi :::
Dziękuje i polecam sie na przyszłość
Spolszczenie można już pobrać na stronie głównej .
http://www.portal24h.pl/component/option,com_remository/Itemid,224/func,fileinfo/id,783/
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 22:17 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.