[problem] Przesyłanie plików przez USB do Samsunga
Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje
Wszystko o telefonach komórkowych GSM.
Kod: Zaznacz cały
http://www.pcformat.pl/forum/showthread.php?tid=11767
Musisz wybrać - albo ryzykujesz (według mnie te z XP powinny działać i nie powinno być problemu z Vistą) i instalujesz program, albo sobie odpuścisz, bo na Vistę raczej nie znajdziesz... propunuję to pierwsze - wątpie, aby się coś schrzaniło.szpon pisze:Piotrek_L, no więc jestem Tutaj i tam jest napisane Windows 2000/XP a ja mam Viste, oczywiście mógłbym spróbować to wgrać, ale mogły by jakieś uszkodzenia chyba spowodować w Windowsie.
Pamiętam jak wgrywałem sterowniki na Viste (nie zauważyłem że są one na xp) no i musiałem robić format.
ja miałem xp na którym było pełno wadliwych sterowników I działał, ta Viśta to chyba straszny szajsale mogły by jakieś uszkodzenia chyba spowodować w Windowsie.
Powiem tak:szpon pisze:Piotrek_L, no więc jestem Tutaj i tam jest napisane Windows 2000/XP a ja mam Viste, oczywiście mógłbym spróbować to wgrać, ale mogły by jakieś uszkodzenia chyba spowodować w Windowsie.
szpon pisze:a czy ktoś doświadczony, może napisać czy te sterowniki nic mi nie zrobią, skoro są na XP ?